Londra

Curs în străinătate

Vârsta minimă pentru participare: 16 ani

Școala EF din Londra se află în centrul orașului, în apropierea Waterloo Station și la doar câteva minute de London Eye și teatrele din West End. Vei învăța engleza într-o minunată clădire în stil victorian, ce oferă un mediu propice pentru studiu. Poți exersa ce ai învățat în clasă folosind laboratoarele iLab, care sunt echipate cu tehnologii moderne de învățare. Pe scurt Londra este locul ideal pentru un curs de limbă engleză în străinătate!

Cursuri specializate și practică
După orele de limba engleză, relaxează-te sub copacii din curtea școlii sau în cafeneaua modernă și luminoasă. Participă la unul dintre multele cursurile specializate printre care engleza avansată pentru afaceri sau pregătire pentru testul IELTS. De asemenea, poți alege dintr-o gamă largă de oportunități de practică cu un internship la Londra.

Viața într-o adevărată metropolă
Învață limba engleză în Londra și lasă-te fascinat de îmbinarea dintre culturi și limbi, magazinașe și piețe trăznite, vechi tradiții și ultima modă. Nimic nu se poate compara cu splendoarea și maiestuozitatea Schimbării Gărzii la Palatul Buckingham sau forfota din Piccadilly Circus și Covent Garden.

Curs engleza Londra

Cultura
Îți poți exersa engleza în magazinașele trendy din Chelsea și Knightsbridge – visul oricărei persoane dornice de cumpărături, sau te poti relaxa la una dintre renumitele piese de teatru din West End.
Distracție
La lăsarea serii, petrece în cele mai extravagante cluburi din Europa sau fii gata pentru o primire călduroasă și prietenoasă într-unul dintre puburile londoneze.
Programul de activități pregătit de școală include, printre altele: plimbare cu barca pe Tamisa,musical-uri în West End (Lion King, Wicked, Mamma Mia!), vizitarea British Museum, Madame Tussauds, St Paul’s Cathedral, London Dugneons. Excursii în weekend: Oxford; Stonehenge și Bath; Brighton, Leeds Castle; Cambridge.

Contactează-ne și înscrie-te la cursul de limbă engleză în străinătate organizat la școala EF în Londra!

Avantajele şcolii de limba engleză EF Londra, Anglia:

  • Clădire istorică în stil victorian în apropierea London Eye
  • Interior renovat recent cu săli de relaxare pentru elevi, clase moderne şi o cafenea
  • Puteţi explora pe jos malul sudic al Londrei, admirând London Eye şi Shakespeare’s Globe Theater
  • Aflată la 5 minute de mers pe jos de stație de metrou şi gară
  • Curte mare în aer liber cu mese de biliard, ping-pong şi o cafenea
  • Petreceri studențeşti în localuri de topExcursii organizate în Oxford, Cambridge, Stonehenge, Bath şi Brighton

Acreditări

acreditare tabere internationale tabere in strainatate acreditaretabara internationala english uk acreditareCambEng_300_P_CMYK

Private-further-educationUK_new

Centrul Internațional de Limba Engleză EF din Londra este acreditat de către British Council. Toate cursurile de limbă engleză în străinătate organizate de EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, scoala internațională EF Londra este membru al English UK, centru de examinare Cambridge și se supune inspecțiilor și verificărilor periodice ale iPrivate Further Education (Inspectoratul Școlar pentru Învățământ Privat).