Jurnal Tabără – New York 2018

Jurnalul de Tabără Internațională New York 2018

Nu ratați jurnalul acestei tabere în străinătate și stați la curent cu desfășurarea taberei! Tabăra de limba engleză din New York are loc între 11 august și 26 august! Într-un campus cu 1,400 de elevi internaționali vom petrece această tabără internațională, iar Big Apple ne îmbie să-i descoperim la pas secretele!

Aug 20

Tabere internaționale New York – Ziua 10

Ziua 10 - Cumpărături și multe activități

Azi a început o nouă săptămână de cursuri și desigur o nouă săptămână de tabără! O parte din elevi au fost astăzi la o nouă sesiune de cumpărături în funcție de momentul la care aveau cursuri. Ceilalți și-au dezvoltat rețeaua de prieteni internaționali în campus. Seara am petrecut-o la diversele activități din campus.

Citeste mai mult.

Aug 19

Tabere Internaționale New York – Ziua 9

Ziua 9 - Top of The Rock

După micul dejun în tabăra de la New York am pornit din nou spre Manhattan, pentru a descoperi Rockefeller Center și priveliștea minunată asupra orașului!

Citeste mai mult.

Aug 18

Tabără în New York – Ziua 8

Ziua 8 - Statuia Libertății și Lower Manhattan

Wow, ce zi impresionantă! Obiective faimoase, locuri mai puțin cunoscute, ploaie și soare, și multe multe râsete!

Citeste mai mult.

Aug 17

Tabără în Străinătate New York – Ziua 7

Ziua 7 - MoMA și Bryant Park

Astăzi programul din tabără a cuprins lecții interesante de engleză, timp de odihnă dar și o nouă incursiune în Manhattan!

Citeste mai mult.

Aug 16

Tabără Internațională New York – Ziua 6

Ziua 6 - Campus și Sleepy Hollow

Astăzi în tabără a fost o zi pentru odihnă, dar nu ne-am putut abține să nu facem o plimbare în istoricul Sleepy Hollow seara. În timpul zilei, elevii din tabără au participat la cursuri, s-au relaxat alături de prietenii internaționali și s-au bucurat de facilitățile din campus.

Citeste mai mult.

Aug 15

Tabere în Străinătate New York – Ziua 5

Ziua 5 - Bronx Zoo, BBQ și Highline

Ce zi plină a fost azi, dar ce zi frumoasă! De dimineață, după micul dejun ne-am împărțit în două grupuri pentru a vizita grădina zoologică. Mai apoi, după ce toti elevii au terminat cursurile și cina, ne-am îndreptat spre Manhattan pentru o nouă vizita excelentă!

Citeste mai mult.

Aug 14

Tabără Internațională New York – Ziua 4

Ziua 4 - Cursuri, prieteni noi și Tarrytown

Ziua de marți a fost una plină: cursuri, prieteni noi și o plimbare plăcută în care elevii din tabăra de limba engleză de la New York au descoperit unul dintre cele mai frumoase locuri din Tarrytown - portul și faleza la apus.

Citeste mai mult.

Aug 13

Tabără în Străinătate New York – Ziua 3

Ziua 3 – O zi frumoasă la EF New York Astăzi a fost o zi plină pentru elevii din tabăra internațională Qdays de la New York! De dimineață am început cu un mic dejun copios, iar apoi am avut parte de introducerea din partea școlii și testările pentru cei ce nu au susținut examinarea înaintea venirii în...
Citeste mai departe Citeste mai mult.

Aug 12

Tabere Internaționale New York – Ziua 2

Ziua 2 - La pas prin New York

Ce zi frumoasă, ce zi lungă! Ne-a prins tare bine somnul de azi noapte, însă diferența de fus orar încă ne joacă feste. Totuși, la ora 10 eram cu toții deja la cantină pentru micul dejun și la scurt timp după am început prima incursiune în Manhattan pentru a descoperi minunatul oraș!

Citeste mai mult.

Aug 11

Tabără Internațională New York – ziua 1

Ziua 1 – Călătorind spre New York

Iată-ne la începutul unei noi tabere internaționale de limba engleză – la începutul unei noi aventuri pentru elevii din grupul de tabără Qdays. Se spune că cine se trezește de dimineață departe ajunge!

Citeste mai mult.