Liceu în străinătate – San Diego

 • Liceu în San Diego
 • Liceu în California
 • Liceu în San Diego

Pare că soarele strălucește mereu în San Diego. Combinând acest lucru cu o serie unică de universități foarte bune la nivel mondial și o atmosferă relaxată, California devine locația ideală pentru ca tinerii să își atingă potențialul academic, în timp ce își creează amintiri pe viață.

Astfel, EF Boarding Schools anunță deschiderea noului campus care se află în inima oraşului San Diego din California. Campusul a fost complet renovat în anul 2015 și oferă săli de clasă moderne, cu cea mai recentă tehnologie de învățare, zone de relaxare pentru elevi și săli de clasă modernizate.

Profesorii sunt absolvenți ai universităților de prestigiu, iar mulți dintre ei dețin chiar diplome de masterat și doctorat. În plus, foarte mulți dintre profesorii noștri au experiență de lucru cu studenții internaționali de diferite naționalități și se bucură de explorarea și descoperirea particularităților diverselor culturilor la fel de mult ca elevii.

Pentru a oferi sprijin suplimentar în călătoria academică a elevilor, lecțiile au loc în săli de clasă multimedia de ultimă generație, în laboratoarele de științe ce sunt echipate complet, în propria noastră sală de teatru, în studioul de artă, în studioul de dans și în studioul de muzică. Toate aceste săli de clasă, spații, laboratoare și studiouri sunt dotate cu instrumente moderne pentru a le oferi elevilor cel mai înalt nivel de educație prin cele mai moderne tehnici de predare.

Alături de aceste excelente facilități educaționale, există, de asemenea, şi alte locuri extraordinare în campus pe care elevii le pot utiliza în orice moment. Campusul beneficiază de multe spații comune pentru elevi, o cafenea, o bibliotecă și o terasă. Elevii au așadar o mulțime de locuri din care pot alege atunci când doresc să se relaxeze, să studieze, să petreacă timp cu prietenii lor sau atunci când doresc o gustare.

Avantajele liceului privat EF San Diego

 • San Diego este cunoscut pentru climatul său aproape perfect
 • California oferă una dintre cele mai robuste economii internaționale din America
 • Profesorii implică elevii în activități în afara clasei pentru a-şi completa procesul de învățare prin experiențe din lumea reală
 • Campusul oferă zone de relaxare pentru studenți și spații comune atât interioare, cât şi exterioare
 • Elevii au zone de studiu liniștite și un centru multimedia
 • Elevii au parte de orientare și consiliere personalizata pentru universitate
 • Există o mulțime de cluburi sportive, cluburi academice și activități din care elevii pot alege
 • Campusul este complet echipat cu sală de gimnastică, piscină, teren de fotbal, terenuri de volei și studio pentru yoga
 • Excursii interesante la Los Angeles, Berkeley și Stanford
 • Liceul privat EF San Diego se află în apropierea plajelor publice și a parcurilor verzi ale orașului

Liceu in San Diego

Campusul

EF San Diego este un campus sigur, foarte bine controlat și liniștit, făcându-l ideal pentru studiu și învățare. Accesul spre cartierul Gaslamp, La Jolla și Mission Beach este facil prin transportul în comun. Restaurante, magazine și cafenele sunt la o plimbare de cinci minute de campus.

Elevii liceului privat EF beneficiază de profesori cu o înaltă calificare internațională, o programă de studiu inovativă cu o perspectivă globală, consiliere academică personalizată, orientare universitară și asistență non-stop. Elevii se bucură, de asemenea, un mediu de învățare multicultural și o gamă largă de activități extrașcolare și cluburi academice ori sportive.

Cazare

Elevii care participă la cursurile liceului privat EF San Diego locuiesc în clădirile recent renovate ale campusului, în camere triple, confortabile, cu băi comune. Elevii îşi pot decora pereții cu postere, imagini şi decorațiuni care le aduc aminte de casă. Angajați ai liceului locuiesc în aceeaşi clădire şi sunt în permanență la dispoziția elevilor dacă aceştia au nevoie de suport academic sau moral. Camerele sunt moderne și pline de culoare, cu spațiu de lucru şi spații de depozitare la dispoziția fiecărui elev.

În clădirea de reşedință, elevii vor găsi zone liniștite şi spațioase de studiu, dar și o bibliotecă. De asemenea, ei au acces la piscina din campus. Micul dejun, prânzul și cina sunt servite în sala de mese în timpul săptămâni, iar brunch-ul și cina sunt servite tot aici în weekend. Internet prin conexiune Wi-Fi este disponibil în reședință și în întreg campusul.

Excursii și vizite universitare

Organizăm de asemenea excursii de weekend, evenimente în afara campusului și excursii culturale pentru elevii care sunt interesați. La aceste excursii participă întotdeauna angajați EF și profesori ai liceului ce îndeplinesc rolul de însoțitori și supraveghetori.

În plus, organizăm vizite în campusuri universitare de top din California, cum ar fi Universitatea din California – Berkeley, Universitatea din California – Los Angeles, Stanford, Universitatea din California de Sud şi Universitatea din California – San Diego. Încercăm să le oferim elevilor noștri cât mai multe opțiuni pentru viitorul lor și punem mare accent pe identificarea universității potrivite pentru ei. Dacă nu putem planifica o excursie sau să găsim un târg educațional unde universitatea aleasă de elev să fie prezentă, îl vom ajuta să ia legătura cu biroul de admitere și îi vom oferi elevului cât de multe informații pentru a înțelege într-u totul programul ales.

 

Dacă doriți mai multe informații despre liceu privat în străinătate și costurile aferente, ne puteți contacta folosind formularul de contact.

Alte locații pentru liceu în străinătate: liceu în New York (USA), liceu în Torbay (Anglia), liceu în Oxford (Anglia).

Solicită mai multe informații

O broșură electronică poate fi primită prin email.

Facilităţile liceului EF San Diego, California:

 • Wi-Fi este disponibil în întreaga reședință, precum și în campus
 • Zone de relaxare pentru elevi
 • Zone liniștite şi spațioase de studiu
 • Centru de resurse multimedia
 • Micul dejun, prânzul și cina sunt servite în sala de mese
 • Cafeneaua din campus oferă o selecție de gustări
 • Angajații care locuiesc în reşedință oferă supraveghere și îngrijire non-stop
 • Acces la piscină şi terenuri de volei
 • Studio de yoga, centru de fitness și cinema
Ce este inclus în taxele de şcolarizare:
 • calendar academic complet
 • tutoriale la intervale de timp regulate pentru a urmări progresul academic
 • plasament universitar garantat
 • pregătire universitară și consiliere cu un consilier universitar personal
 • vizită la universități și colegii de specialitate
 • taxa de examinare pentru un examen IELTS sau TOEFL
 • camere single, duble sau triple în campus
 • mic dejun, prânz şi cină
Proiecte academice

Muncim din greu pentru a oferi elevilor cele mai bune condiții de învățare și dezvoltare pentru a ne asigura că aceştia vor avea cele mai bune rezultate academice.

Reuşitele elevilor

Ne mândrim cu faptul că oferim elevilor o varietate unică de cluburi și activități extrașcolare pentru a îi ajuta să devină echilibrați din toate punctele de vedere. Ne dorim ca elevii să se dezvolte şi personal, nu numai academic. Pentru acest lucru, toți elevii noștri au posibilitatea de a alege ceea ce doresc să facă dintr-o gamă largă de sporturi, activități creative și cluburi academice.

Acreditări

ib-world-school-logo-1-colourNYSED

EF International Academy San Diego este o şcoală IB World, autorizată pentru a oferi diploma internaţională de bacalaureat. Aceste şcoli împărtăşesc o viziune comună – un angajament pentru educaţie de înaltă calitate, internaţională şi provocatoare.

Pentru mai multe informaţii despre IB şi programele sale, vizitaţi www.ibo.org. Liceul din străinătate EF International Academy San Diego este autorizat de către State Board of Education of California să ofere diplome oficiale de liceu, echivalente cu cele din educația de publică.

Liceul Privat Internațional EF San Diego poartă așadar o acreditare dublă, atât din partea IB cât și din partea Departamentului de Stat în Educație al statului California, elevii susținând atât SAT-uri cât și examenul IB și obținând la sfârșitul cursurilor două diplome.

ACCET CambEng_300_P_CMYK EnglishUSA

Cursurile de liceu în străinătate de la EF San Diego sunt acreditate și de către WASC Accreditation (Western Association of Schools and Colleges) și este centru de examinare Cambridge ESOL.