Tabără engleză New͏͏ York

 18 august - 01 septembrie  2019

 18 august - 08 septembrie  2019

 Vârsta: 12 ani +

Pregătește-te pentru cea mai tare tabără internațională la New York alături de 1,400 de elevi din peste 70 de țări diferite! Școala de limba engleză deține acest campus impresionant cu o bogată istorie într-una dintre cele mai afluente zone ale New York-ului. Elevii taberei vor explora această metropolă americană aflându-i secretele împreună cu liderii Qdays, pe o perioadă de 2 sau 3 săptămâni!

GRUP CONFIRMAT

LOCURI EPUIZATE

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limbă engleză/săptămână
 • Cazare în cămin în cameră multi (triplă/cvadruplă)
 • Pensiune completă (mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend)
 • Excursii în Manhattan: tur de oraș, Grand Central Station, Empire State Building, Statuia Libertății, Rockefeller Center, 5th Avenue, Times Square, Central Park, American Museum of Natural History, Little Italy, Chinatown, Washington Square Park, New York City Highline, Wall Street, 9/11 Memorial, Brooklyn Bridge, Chrysler Building
 • Activități în campus
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT (EF Cambridge English Level Test)
 • Manuale și materiale de studiu
 • La destinație, transfer de la și la aeroport
 • Supliment de vară
 • Taxă de înscriere la curs
 • Trei însoțitori de grup confirmați

Tarif: 2790 USD (Dolari Americani) – 2 săptămâni – LOCURI EPUIZATE

Tarif: 3690 USD (Dolari Americani) – 3 săptămâni – LOCURI EPUIZATE

Ce este opțional
 • 6 cursuri suplimentare de limba engleză / săptămână
 • Cazare în cămin în cameră twin
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Travel Insurance
 • Asigurare de călătorie Generali 2 sau 3 săptămâni
Ce nu este inclus
 • Transportul cu avionul
 • Taxa de viză
Acreditări

ACCET EnglishUSA CambEng_300_P_CMYK tabere in strainatate acreditare HULT informatii

Cu peste 50 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.

Centrul Internațional de Limbi EF din New York este acreditat de către ACCET (The Accrediting Council for Continuing Education & Training). Școala EF New York este totodată membru al English USA, dar și centru de organizare al examenelor Cambridge. De asemenea, Education First este membru al AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs).

Toate cursurile EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School.Campusul EF din New York, SUA, îți oferă ce e mai bun din ambele lumi – apropierea de orașul New York, dar și un campus superb ce a fost renovat în anul 2015. La școala EF din New York vei învăța limba engleză și vei trăi ca un student tipic american. Școala privată și foarte bine supravegheată, se află la 5 minute de Tarrytown, locul unde vei găsi magazine și cafenele minunate. Orașul New York se află la 30 de minute distanță cu mașina și la 50 de minute distanță cu trenul.

În pachetul de tabără sunt incluse excursii în Manhattan: tur de oraș, Grand Central Station, Empire State Building, Statuia Libertății, Rockefeller Center, 5th Avenue, Times Square, Central Park, American Museum of Natural History, Museum of Modern Art, 9/11 Memorial, Brooklyn Bridge, Chrysler Building, Wall Street. Opţional, elevii pot alege să urmărească un spectacol pe Broadway (The Lion King, Wicked, Aladdin, etc.), pot participa la un eveniment sportiv (baseball, basket, etc.) sau pot face o sesiune de cumpărături la Woodbury Common Premium Outlets. În plus față de aceste vizite organizate de către școală, elevii vor explora diversele zone ale Manhattan-ului sub supravegherea liderului de grup. Este important ca elevii participanți la tabăra internațională să se familiarizeze cât mai mult cu această importantă metropolă. Incursiunile în Manhattan sunt organizate de către liderul Qdays pentru a acoperi obiective importante cum ar fi:

 • Central Park și ale sale secrete – Observatorul, Turtoise Lake și potecile ferite de turiști pe care localnicii își fac plimbările;
 • Wall Street cu ale sale instituții financiare, faimoasa Bursă de Valori și Taurul de pe Wall Street;
 • Chinatown și Little Italy – două comunități locale foarte interesante din punct de vedere al comuniunii multiculturale;
 • New York City Highline – un parc ce traversează o porțiune din Manhattan, parc construit pe o linie de cale ferată suspendată.
 • Washington Square Park, un centru al activităților culturale și Flatiron Building, un simbol al orașului;
 • Museum of Natural History, MoMA și The Met, Guggenheim Museum;
 • 9/11 Memorial, Brooklyn Bridge, Chrysler Building, Centrul Civic & Primăria, dar și Madison Square Garden.

Toate aceste locuri reprezentative pentru New York, cât și multe alte surprize, vor fi parte din marea noastră experiență menită să ne ajute în a descoperi secretele culturii și istoriei acestui oraș grandios.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără New York.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Biroul de activități al școlii organizează frecvent seri de jocuri, karaoke, lecții de dans, petreceri pentru elevi și seri de film. Totodată, elevii pot alege de la școală o serie de excursii opționale, la care vor participa și alți elevi internaționali prezenți în campus. Calendarul acestor excursii opționale va fi disponibil cu aproximativ o lună înaintea plecării:

 • Musical pe Broadway, Woodbury Common Premium Outlets – $160 – activitate recomandată
 • Cascada Niagara (3 zile, 2 nopți cazare) – $375 – activitate recomandată elevilor care stau 3 săptămâni
 • Las Vegas (3 zile, 2 nopți cazare) – $205
 • Philadelphia (2 zile, 1 noapte cazare) – $199
 • Boston (2 zile, 1 noapte cazare) – $235
 • Washington D.C. (2 zile, 1 noapte cazare) – $235

Unul dintre avantajele campusului este faptul că școala, cazarea și cantina se găsesc în acelaşi complex. Mai mult, campusul aparținând școlii este gândit și echipat special pentru predarea limbii engleze adolescenților și tinerilor, oferindu-le diverse metode de petrecere a timpului liber chiar și în campus.

Cazarea se face în camere multi (triple sau cvadruple), cu baie proprie sau cu baie comună. Pentru un supliment, se poate opta pentru cazare în camere twin. Cazarea se face în camere cu alți elevi internaționali, fete și băieți în camere separate.

În acestă tabără la New York, SUA, este inclus un pachet complex de mese (mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, bruch și cină în weekend), servite în cantina școlii, pe sistem bufet. Totodată, campusul dispune de un restaurant à la carte și de o cafenea Starbucks. Fiind recent renovat, campusul oferă spațiul perfect pentru o tabără internațională.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt bazate pe sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor.

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale, este un program bine conturat de învățare a limbii, fiind împărțit astfel: 18 cursuri generale de limbă, 2 seminarii (lecții duble).

Iată câteva amintiri din taberele Qdays Educational de la New York: cursuri, activități sportive, plimbări în Manhattan, vizite la muzee, spectacol pe Broadway și multă distracție!Puteți citi jurnalul taberei din New York din anul 2018 accesând următorul link: Jurnal tabără engleză New York 2018.

Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză New York 2018.

Vă puteți înscrie la această tabără din Statele Unite ale Americii folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.

Citiți și despre alte tabere de limba engleză cu însoțitor în America sau Anglia.Excursia a fost una frumoasă, dar prea scurtă. Voiam mai mult timp pe care să-l petrec cu prietenii din alte țări. Mi-a plăcut și grupul, a fost unul unit, am avut interese comunie, am știut când să râdem și să glumim și ne-am simțit bine. Am aflat expresii noi pe care le voi folosi de acum :). O să îmi fie dor de cursuri și profesori, de prietenii pe care i-am lăsat în urmă, dar și de gardianul irlandez foarte drăguț care avea mereu zâmbetul pe buze. Îmi e greu să mă gândesc că tabăra s-a terminat, dar rămân cu promisiunea făcută că anul viitor ne vom vedea din nou în aceeași formulă și vom petrece și mai mult timp împreună!

Miruna V., Tabără Internațională New York

În campus există destul de multe activități opționale. Sunt excursii la Washington, Cascada Niagara, etc. Sunt de asemenea concursuri de talente, iar în campus se desfășoară diferite jocuri. Tabăra a fost foarte fumoasă dar mult prea scurtă! Îmi vor lipsi colegii de tabără și cei de la clasă. Totul a decurs perfect și ne-am distrat în fiecare zi.  

Octavia S., Tabără Internațională New York
Vezi toate testimonialele »