Tabără engleză California

 14 iulie - 29 iulie  2018

 Vârsta: 12 ani +

Alege să petreci două săptămâni de neuitat în tabăra internațională de limba engleză din San Diego, California! Tabăra include și o excursie de weekend (2 zile) în Los Angeles, cu vizitarea principalelor obiective și ale Studiourilor Universal Hollywood.

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limba engleză/săptămână
 • Pensiune completă (mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend)
 • Cazare 15 zile în cămin în cameră triplă/cvadruplă
 • Tur de bun-venit în prima zi de școală
 • Excursie la Grădina Zoologică din San Diego
 • Excursie de weekend în Los Angeles, cu vizită la Universal Studios Hollywood
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT
 • Cărți
 • La destinație, transfer de la și la aeroport
 • Supliment de vară
 • Taxă de înscriere la curs
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Însoțitor de grup din România la 10 elevi înscriși

Tarif: 2390 USD – pentru înscrieri până la 1 decembrie

Tarif: 2490 USD – pentru înscrieri până la 1 martie

Tarif: 2590 USD – pentru înscrieri după 1 martie

Tariful este în Dolari Americani

Ce este opțional
 • Supliment 6 cursuri de limba engleză / săptămână.
 • Supliment cazare în cămin în cameră twin.
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Travel Insurance.
 • Asigurare de călătorie Generali.
Ce nu este inclus
 • Transportul cu avionul, condiții de grup
 • Taxa de viză
Acreditări

ACCETtabere in strainatate acreditareHULT informatiiAAIEPEnglishUSA

Cursurile în străinătate care au loc în cadrul taberei internaționale de la EF San Diego sunt acreditate de către ACCET (The Accrediting Council for Continuing Education & Training). Tabăra în străinătate San Diego se desfășoară în campusul EF San Diego, deschis în anul 2016.

Toate cursurile EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, școala EF San Diego este membru al AAIEP (American Association of Intensive English Programs), al English USA și centru autorizat pentru testările Cambridge.

Având 50 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.Alege să petreci două săptămâni de neuitat în tabăra internațională de limba engleză din San Diego, California! Tabăra include și o excursie de weekend (2 zile, 1 noapte) în Los Angeles, cu vizitarea principalelor obiective ale orașului și ale Studiourilor Universal Hollywood. Astfel, participanții la această tabără în străinătate vor cunoaște două dintre cele mai importante orașe din California!

Noul campus al școlii din San Diego a fost deschis în septembrie 2016, având 37 de săli de curs și 700 de locuri de cazare în reședință. Unul dintre marile avantaje ale campusului este faptul că atât sălile de clasă cât și dormitoarele, cantina, spațiile comune, sala de fitness ori birourile profesorilor se găsesc în aceeași clădire! Școala are piscină privată și teren de volei cu nisip ce pot fi folosite gratuit de către elevi și care devin centrul social al campusului, aici organizându-se multe activități.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale, este un program bine conturat de învățare a limbii și cuprinde 20 de sesiuni de limba engleză pe săptămână. Contra unui supliment, cursul se poate completa cu lecții în laboratorul de calculatoare și materii de interes special ajungând astfel la 26 de sesiuni pe săptămână.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este plasat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele și participarea în timpul orelor.

Distanțele de la școală până la principalele obiective turistice din San Diego:

 • La 20 de minute cu autobuzul de Ocean Beach si la 30 de minute de Pacific Beach.
 • La 20 de minute cu autobuzul de renumita Plaja Mission.
 • La 25 de minute cu autobuzul de Liberty Station, locul unde veți găsi restaurante, magazine și galerii de artă.
 • La 25 de minute cu autobuzul de portul din San Diego.
 • La 20 minute cu autobuzul de centrul vechi al orasului San Diego.

Totodată, elevii pot alege dintre multitudinea de activități opționale oferite de școală: seri de karaoke, seri de film, bowling, întreceri sportive, concerte, seri internaționale, cumpărături la mall, meciuri NBA, NFL, excursii la Sea World și Balboa Park (unde se află San Diego Zoo, muzee și grădini).

Alături de liderul de grup, elevii acestei tabere în străinătate vor explora orașul San Diego în afara orelor de curs pentru a vizita diverse obiective de interes pentru participanți. În pachetul de tabără sunt incluse vizite în oraș și intrare la San Diego Zoo.

În școala din San Diego elevii vor găsi o sală de jocuri, spații comune și un birou de activități de unde își pot alege excursii opționale.

Iată un program de activități pregătit de școala EF San Diego:

program-activitati-ef-san-diego-octombrie

Siguranța elevilor

Punându-se accent pe siguranța elevilor, cazarea se face în campus, iar la supravegherea elevilor participă inclusiv angajații EF ce sunt prezenți 24 ore/zi în campus. Accesul în campus se face numai pe baza cardului de student, iar la intrare există în permanență paznici ce veghează la siguranța participanților. Campusul dispune de supraveghere video, iar paznicii de noapte nu permit minorilor să iasă din clădire după ora 22.Puteți citi jurnalul taberei din California din anul 2017 accesând următorul link: Jurnal tabără engleză San Diego 2017

Vă puteți înscrie la această tabără din SUA sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.

Citiți și despre alte tabere de limba engleză cu însoțitor în America sau Anglia.Pe mine m-a impresionat foarte tare San Diego, de la colegii de cameră la excursii. Mâncarea a fost foarte bună, profesorii amabili, iar angajații școlii drăguți.

Tabere internationale san diego 250817

Jocurile au fost foarte distractive, cel mai mult mi-a placut fotbalul pentru că este unul dintre sporturile pe care le practic.

Am cunoscut foare mulți oameni din Brazilia, Chile, Venezuela, Austria, Cehia, Germania, Franța, Japonia.

Mie mi-a plăcut tot, nu mi-a displăcut nimic și am fost foarte mulțumit. Într-un cuvânt, a fost perfect.

Antonio Cezar D., Tabără engleză California

Este o experiență unică, prin intermediul căreia nu numai că înveți din plăcere, dar îți faci prieteni de peste tot din lume. Totodată, capeți noi perspective asupra lumii și descoperi ceea ce-ți place cu adevărat.

Tabăra a fost foarte bine organizată și programul făcut astfel încât să mulțumească pe toată lumea. Nu a fost nevoie să ne facem griji pentru nimic.

Activitatea preferată a fost vizita la Universal Studios pentru că am avut mult timp să socializăm și să ne și distrăm.

Tabara vara los angeles 200817

După părerea mea, o relație specială se formează cu colegii de cameră, întrucât învățați să vă descurcați singuri fără părinți și fără a vorbi limba natală.

Cel mai important aspect atunci când am ales această vacanță educațională a fost să pot învăța într-un mediu diferit de cel de acasă, pentru a-mi deschide noi orizonturi. Modul de predare de la școala unde am urmat cursurile este unul modern, lecțiile sunt susținute de proiecții pe tablă 90% din timp, iar profesorii sunt bine pregătiți și știu să se facă plăcuți. Cursurile au fost plăcute, dificultatea medie, profesorii foarte amabali, răspunzându-ne răbdători la toate întrebările.

Anca S., Tabără engleză San Diego
Vezi toate testimonialele »