10 comori ascunse în Los Angeles

Los Angeles este plin de embleme; de la semnul Hollywood și Observatorul Griffith, aflate sus pe dealuri, până la Hollywood Walk of Fame în oraș și Venice Beach lângă mare. Dar LA are mult mai multe de oferit decât reperele celebre. Iată câteva dintre locurile noastre de top pentru a te ajuta să explorezi Orașul Îngerilor ca un localnic.

18 - cursuri los angeles 210718

1. Relaxează-te pe plaje (oarecum) secrete

LA este o metropolă de coastă, cu o mulțime de plaje fantastice dintre care să alegi. În Malibu, plajele Escondido și Carbon sunt adesea mai liniștite, deoarece sunt înconjurate de reședințe de miliarde de dolari și arată ca niște plaje private (dar nu sunt!). Victoria Beach (chiar la sud de populara Laguna Beach) și Sunset Beach din Orange County sunt, de asemenea, opțiuni excelente.

2. Fă o drumeție în golfuri ascunse

Ascuns în Rancho Palos Verdes, Sacred Cove este binecuvântat cu o frumusețe naturală și este dominat de unele dintre spectaculoasele faleze aurii din California. Poți să faci o drumeție de-a lungul traseului Abalone Cove Shoreline și să te bucuri de priveliștile de coastă înainte de a coborî spre golf, unde o mică plajă stâncoasă este mărginită de formațiuni stâncoase incredibile și bazine formate de maree.

3. Fă o excursie la The Last Bookstore

Facem apel la toți șoarecii de bibliotecă, cititorii pasionați și iubitorii de muzică. Cea mai mare librărie de cărți noi și folosite din California este un tărâm minunat și fără sfârșit (cel puțin, așa se simte) cu rafturi pline care celebrează creațiile literare din fiecare gen. În plus, aici sunt chiar și un magazin de discuri și un magazin de benzi desenate, așa că există ceva pentru toate gusturile.

4. Vizitează Casa de mozaic

Această casă și grădina sa nebunească sunt complet acoperite cu plăci de mozaic viu colorate. Deschisă vizitatorilor sâmbăta, Mozaic Tile House te va inspira și te va umple de energie. Cine știa că o casă poate avea atâta personalitate? Vei găsi această instalație artistică excentrică, în continuă creștere, ascunsă într-o suburbie a cartierului Venice.

5. Relaxează-te la Templul sanctuarului lacului de la Self-Realization Fellowship

Pe Sunset Boulevard, la câteva mile de Santa Monica, se ascunde o oază liniștită. La spiritualul și primitorul Self-Realization Fellowship, vei găsi un templu frumos cu vedere la un lac liniștit cu rațe, înconjurat de 4 hectare de grădini luxuriante, cu zone ierboase pentru relaxare sau pentru yoga. Vizitarea sa este gratuită, dar va trebui să faci o rezervare în prealabil.

6. Prinde un val

Palos Verdes, numit uneori și Bluff Cove, este unul dintre cele mai bune locuri ascunse pentru surf din regiune. Litoralul este stâncos, iar plaja în sine nu este lată, așa că de multe ori surferii nu trebuie să împartă spațiul cu mulți amatori de plajă. Există trei locuri de surf în golf și valuri constante pentru toate nivelurile pe tot parcursul anului.

7. Înoată într-un lac natural

Îndreaptă-te spre interiorul continentului pentru a te răcori cu o baie într-unul dintre locurile de înot cu apă dulce naturală din LA. Cooper Canyon Falls are o piscină grozavă până la care poți face o drumeție prin păduri frumoase de pini de munte, iar în Angeles National, Switzer Falls are piscine în care se poate înota. Există, de asemenea, o piscină naturală mare la Malibu Creek State Park.

8. Vizitează un bancomat de brioșe

Vei găsi în LA pereți roz care îți permit să achiziționezi o brioșă – care este livrată instantaneu printr-o trapă din perete – fără a fi nevoie să vorbești cu o persoană reală sau să intri într-un magazin. Există trei bancomate Sprinkles Cupcake în LA: unul pe Hollywood Boulevard, unul la centrul comercial Beverly Center și unul pe Santa Monica Boulevard.

9. Fă o plimbare de-a lungul canalelor

Cartierul istoric din Venice Canal a fost proiectat având drept inspirație orașul italian Veneția. Această suburbie din California nu este construită pe insule, dar are o rețea mică de canale, mărginite de case frumoase și conectate prin poduri insolite. Este un loc fermecător ce merită explorat, cu o mulțime de oportunități de a face fotografii.

10. Școala EF Los Angeles – Pasadena

Obține experiența academică din SUA studiind în campusul nostru EF Los Angeles. Situat în pitorescul Pasadena, vei fi aproape de buticuri și restaurante interesante în timp ce locuiești la câțiva pași de sălile de cursuri. Campusul oferă cele mai noi tehnologii de învățare, săli de studiu și săli de clasă moderne.

Tabăra de limba engleză cu însoțitor din Los Angeles se desfășoară în 2 perioade: 25 iunie – 9 iulie 2023 (tabăra de 2 săptămâni) și 25 iunie – 16 iulie (2023 (tabăra de 3 săptămâni).

 

Acest articol este o traducere a 10 hidden gems in Los Angeles.