10 motive pentru care iubim Santa Barbara

Peisaje superbe, localnici relaxați și energie pozitivă – Santa Barbara este unul dintre cele mai iubite locuri din California de Sud și pe bună dreptate. Acesta oferă un loc în primul rând la ocean, fără mulțimile mari de oameni atrase de unele dintre celelalte orașe din SoCal, și are farmecul unui oraș mic, deși este aproape de acțiune.

  1. Soare pe tot parcursul anului

Cel mai evident avantaj de a trăi în California de Sud? Soare pe tot parcursul anului! Iar Santa Barbara este practic exemplul ideal al unui paradis însorit. Dacă ai trăit în orice oraș unde iernile sunt aspre, cu siguranță vei aprecia acest gând.

  1. Priveliști la ocean

După cum ți-ar spune orice influencer pe Instagram – totul este despre locație. Și aceasta oferă priveliști perfecte ale Oceanului Pacific. Vrei să călărești valurile sau să faci o scufundare? Poți fi în apă în 20 de minute. Dar nu trebuie să fii în apă pentru a te bucura de ea. Aceste priveliști constituie un fundal superb pentru petreceri, picnicuri sau o călătorie relaxantă de-a lungul coastei.

10 motive pentru a iubi Santa Barbara 040422

  1. Parcuri tematice

Una dintre cele mai îndrăgite părți ale sudului Californiei este dragostea sa pentru parcurile tematice de distracții. Acestea sunt un element emblematic al culturii californiene, iar Santa Barbara te aduce aproape de acțiune. Planifică-ți aventura perfectă la Disney sau fă un tur al Studiourilor Universal. Sunt la doar o oră de Six Flags Magic Mountain și la doar două ore de Knott’s Berry Farm. Și dacă dorești să petreci astfel tot weekendul, mergi la San Diego pentru a vedea SeaWorld sau grădina lor zoologică renumită în întreaga lume.

  1. Argou SoCal

Accentul din California este printre cele mai ușor de recunoscut din SUA. Îl auzi tot timpul în emisiuni și în tot argoul californian care vine cu el. De exemplu, ei nu spun niciodată că sunt entuziasmați de ceva – folosesc expresia “I’m stoked”(sunt euforic/ă). Nu te descurci bine sub presiune, ci te descurci foarte bine într-o situație critică (“you’re coming through in the clutch”). Și încerc să fac ceva aici – “I’m tryna do”, nu încerc să fac – “not trying to”. Chiar și după o săptămână sau două aici, vei vorbi ca un localnic.

  1. Excursii de weekend

În timp ce locuitorii din L.A. ar fi făcut o excursie de weekend până la Santa Barbara pentru a se relaxa, localnicii din Santa Barbara pot face excursii de weekend oriunde doresc în California. La doar două ore de Los Angeles, se găsește cea mai frumoasă parte din sudul Californiei. La aceeași distanță de San Francisco sau Las Vegas, poți face o mulțime de excursii de weekend incredibile!

  1. Localnici amabili și lipsiți de griji

Oamenii din Santa Barbara sunt atât de amabili și cool, încât te vei întreba dacă ai aparținut în secret locului respectiv dintotdeauna. Au acea atmosferă de surfer relaxată și un sentiment de calm. Localnicii se concentrează pe o viață sănătoasă și fără griji, iar acea mentalitate pozitivă se regăsește în aproape orice.

  1. Arome de pe Coasta de Vest

Cum să nu vorbim despre mâncare în locul în care renumitul bucătar Julia Child și-a petrecut ultimii ani? Fiind unul dintre cei mai apreciați bucătari din SUA, prezența ei în comunitate a fost foarte admirată, iar ea și-a folosit notorietatea pentru a-și promova restaurantele locale preferate. Cele mai multe dintre ele erau localurile cu mâncare mexicană de neuitat de-a lungul străzii Milpas.

  1. Energia unui oraș mic

Santa Barbara este cu ușurință una dintre cele mai faimoase destinații din Golden State, dar este totuși un oraș confortabil și primitor, chiar și pentru turiști. Deși nu are aceeași alură de cultură pop în jurul său ca San Francisco sau Los Angeles, se simte mai autentică.

  1. Dragoste de arhitectură

Dacă ochii tăi sunt mereu ațintiți asupra arhitecturii și infrastructurii unei zone, clădirile din Santa Barbara nu te vor dezamăgi. Curțile îngrijite cu meticulozitate și designul colonial spaniol definesc estetica perfectă pentru fotografie a zonei.

  1. Școala EF Santa Barbara

Santa Barbara este unul dintre cele mai fermecătoare orașe din California, cunoscut sub numele de „Riviera Americană” pentru locația sa ideală între munți și plajă. Școala EF Santa Barbara oferă săli de clasă luminoase și moderne, dotate cu cea mai recentă tehnologie de învățare, iar în curtea exterioară spațioasă se află și un teren de baschet.

Tabăra de limba engleză din Santa Barbara se desfășoară între 30 iulie și 13 august 2023.