Bursa EF pentru profesorii de limbi moderne

Dezvoltarea profesională este esențială pentru o carieră didactică de succes. Nu există o modalitate mai bună de a perfecționa aptitudinile dumneavoastră de predare decât călătorind acolo unde limba este vorbită nativ, participând la ateliere de lucru speciale, învățând tehnici actuale şi socializând cu profesori din întreaga lume.

Pentru a continua sprijinirea dezvoltării profesorilor de limbi străine din întreaga lume sunt acordate trei burse pentru cursuri EF de formare profesională în străinătate în 2015.

Pentru a vă înscrie, spuneți-ne despre un proiect organizat împreună cu elevii, care are legătură cu călătoriile. Poate fi vorba de o excursie cu clasa, un schimb de experiență cu o clasă dintr-o altă țară sau poate o serie de lecții dedicate destinațiilor interesante din întreaga lume. Selecția va fi făcută pe baza descrierii (texte, fotografii, video, etc.) unui proiect organizat împreună cu elevii, care are legătură cu călătoriile. Subiectele pot include excursii, activități de voluntariat, parteneriate cu o clasă de elevi din străinătate, etc. Eseul trebuie formulat în limba predată la clasă (engleză, franceză, germană sau spaniolă).

Participarea este gratuită!

Bursa EF este disponibilă pentru profesori din întreaga lume și acoperă toate costurile și taxele pentru un curs de o săptămână în una din cele cinci destinații (Cambridge, Boston, Malaga, Munchen, Paris). Puteți downloada documentul pentru înscriere accesând următorul link: EF Scholarship Application.

Sunt incluse:

  • transport cu avionul până la destinație
  • 32 de sesiuni săptămânale
  • cazare la familie gazdă, cu demi-pensiune
  • material de curs
  • diplomă de participare

Înscrierea se poate face până la data de 31 mai 2015, via email la adresa contact@qdays.ro sau poștă (cu confirmare de primire): Qdays Educational, strada Mihai Viteazu nr 2 (la casă), cod poştal 500174, Brașov, județul Brașov.

Câștigătorii vor fi anunțați până la data de 15 iunie 2015. Datele la care încep cursurile vor fi comunicate după selectarea câștigătorilor.

Qdays Educational este reprezentantul oficial în România al EF Education First, cea mai mare companie privată de educație la nivel mondial. Cursurile EF de pregătire didactică sunt în conformitate cu cerințele Uniunii Europene, acestea putând fi accesate și prin Grantul Comenius oferit de Uniunea Europeană.

Dacă aveți întrebări suplimentare, ne puteți trimite un mesaj folosind formularul de contact.

Campania este derulată de EF Education First şi se supune termenilor şi condițiilor disponibile pe siteul EF.com/privacy.