Câștigătorii etapei naționale a concursului internațional de discursuri

Competiția Internațională Provocarea EF pentru Licee (EF Challenge for HighSchools) se apropie de final. La începutul săptămânii viitoare vor fi anunțați câstigătorii preselecției globale!

ef challenge for high schools

Dorim să îi felicităm pe cei trei elevi din România care, în urma selecției naționale, au intrat în etapa de preselecție mondială:

  • Mirela Ligia Ungur – Colegiul Național Unirea Targu Mures – Prof. Tünde Pintilie
  • Paul Vălean – Colegiul Național “Emanuil Gojdu” Oradea – Prof. Cătălina Georgescu
  • Alexandra Radu – Colegiul Național Andrei Șaguna, Brașov – Prof. Elena-Corina Bularca

Le urăm mult succes deoarece la începutul săptămânii viitoare vor fi anunțați câstigătorii selecției mondiale! În urma acestei selecții vor fi aleși cei mai buni 20 de oratori din întreaga lume, care vor participa în luna august la Forumul EF Youth Leadership în New York, unde își vor prezenta discursul în fața unui public internațional.

 

Totodată, datorită discursurilor excepționale cu care elevii din România s-au înscris la Competițe, toți participanții care au înscris video-ul lor pe pagina Facebook Qdays Educational vor primi acces la un curs online de limba engleză cu durata de 3 luni. Elevii vor fi contactați pentru a li se oferi codul de acces.

 

Îi felicităm pe toți participanții și le dorim mult succes finaliștilor. Mulțumim profesorilor îndrumători ce s-au implicat pentru ca elevii lor să participe cu aceste discursuri foarte bine pregătite.

 

Mai multe informații despre competiție găsiți accesând următorul link: Concurs Discursuri.

Update: Paul Vălean este câştigătorul din România care a participat la EF Youth Leadership Forum în Tarrytown, New York în perioada 16 – 22 august 2015. Detalii aici: EF Youth Leadership Forum 2015.