Cele mai bune 10 filme de Crăciun de pe Netflix cu care să înveți limba engleză

Este sezonul pentru a urmări Netflix și… a învăța? Da, a învăța! Dacă ai nevoie de alte motive pentru a umări filmele de sărbători de pe Netflix, iată un cadou de Crăciun pentru tine: vizionarea filmelor într-o limbă pe care o înveți te poate ajuta să progresezi mai repede.

10 filme de craciun cu care sa inveti limba engleza

Îți poți îmbunătăți abilitățile de urmărire a conversației și îți poți perfecționa accentul, totul din confortul canapelei. Deci, pregătește-ți gustările, relaxează-te și urmărește recomandările noastre.

1. Holidate

Doi necunoscuți, obosiți să fie singuri la petreceri sezoniere, decid să meargă împreună la evenimente în perioada sărbătorilor, timp de un an. Se înfiripă sentimente? Desigur. Merită totuși să te uiți, deși ai ghicit finalul? Absolut. În plus, cu actorii principali care au accente americane și australiene, le vei auzi pe amândouă unul lângă altul.

2. A Bad Moms Christmas

În timp ce râzi atât de tare, încât scapi floricelele din mână, vei prelua argoul modern și un limbaj mai complicat din acest film datorită conversațiilor rapide și spirituale. Nu poți greși cu Mila Kunis, nici măcar într-un film de Crăciun. Știai că a învățat engleza ca a doua limbă?

3. Bridget Jones

Nu este în mod special un film de Crăciun, dar începe și se termină de Crăciun, deci merită un loc pe listă. În plus, este unul dintre cele mai britanice filme din toate timpurile – foarte util dacă înveți engleză. Super-elocvenții Hugh Grant și Colin Firth te vor ajuta să stăpânești un accent clasic englezesc, iar filmul este un exemplu fantastic de umor britanic incomod și sarcastic.

4. A Christmas Prince

Acesta a devenit o plăcere vinovată surprinzător de populară. Lupte cu bulgări de zăpadă într-o țară a minunilor hibernală, castele antice și baluri regale; dacă ești în căutarea unui basm festiv și nu te deranjează faptul că este foarte siropos, acest film este pentru tine. Și cea mai bună parte? Dacă îți place, există încă două filme în trilogie – ambele, de asemenea, desfășurându-se în perioada Crăciunului, desigur.

5. Dash and Lily

Din punct de vedere tehnic, aceasta este o emisiune TV de Crăciun, dar asta înseamnă că poți petrece mai mult timp pentru a cunoaște personajele și pentru a vedea cum se modifică diferitele utilizări ale limbajului. Este fantezist, îți transmite o stare de bine și cine nu iubește un serial bun – mai ales atunci când se desfășoară în New York?

Solicită mai multe informații

Vrei să urmezi cursuri de limba engleză în străinătate?

6. Let it snow

Urmărește o serie de personaje tinere care se luptă cu emoțiile lor pe măsură ce diferitele lor relații înfloresc. Această porție de angoasă a adolescenței este sinceră, amuzantă și, uneori, frumușică. Dacă ești dornic să înveți expresii care nu sunt în manualul de limba engleză, acest film este pentru tine. Citatul preferat? „Zăpada ascunde foarte multe, este ca o lenjerie modelatoare pentru vreme”.

7. The Holiday

Crăciunul este despre tradiție și nu poți învinge clasicii. Kate Winslet schimbă fermecătoarea cabană engleză din mediul rural pentru conacul californian al lui Cameron Diaz, în sezonul festiv, și fiecare întâlnește un bărbat atrăgător. În acest film, poți compara cu ușurință accentele și tradițiile americane și englezești.

8. Arthur Christmas

Acest film animat este fermecător și magic, plin de veselie și va încălzi garantat orice inimă rece și întunecată. Limbajul și povestea foarte ușor de urmărit (fiul lui Moș Crăciun, Arthur trebuie să livreze cadouri singurului copil pe care Moș l-a ratat) sunt minunate pentru începătorii care învață engleza.

9. Christmas In the Wild

Revigorant, aproape că nu există zăpadă în acest film. Desigur, este plin de clișee festive, dar este o poveste de dragoste pe un fundal uimitor cu peisaje îndepărtate din Zambia, iar adorabili elefanți te vor ajuta să treci peste acestea.

10. The Holiday Calendar

Povestea urmează un format previzibil (alertă de final: cei mai buni prieteni din copilărie se reîntâlnesc și se îndrăgostesc de Crăciun), dar acest lucru facilitează, de asemenea, urmărirea dialogului. Oh, și există un calendar magic care poate prezice viitorul. Vizionare plăcută!

 

Acest articol este o traducere și adaptare a 10 of the best Christmas movies on Netflix to learn English with.