Al doilea certificat de dezvoltare profesională pentru cadrele didactice 2015

Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesori este un program online de formare a profesorilor, gratuit, care oferă educatorilor idei noi și inspirație pentru a menține predarea unei limbi străine distractivă şi interesantă. Seminariile vor avea avea loc între 8 octombrie și 17 decembrie 2015. Acesta este al doilea program online de formare organizat de către EF în anul 2015. Mai multe detalii despre primul certificat accesând următorul link: Certificat de dezvoltare profesională 2015.

 

Seminariile sunt gratuite, iar înregistrarea este deschisă pentru profesori din întreaga lume. Pentru a obține certificatul, la sfârșitul fiecărui seminar trebuie să răspundeți corect la o întrebare secretă. Puteți participa la seminariile live sau puteți viziona înregistrări și prezenta răspunsurile dumneavoastră.

 

Cele 6 seminarii vor aborda următoarele subiecte:

 

Vă puteți înscrie accesând următorul link: Teacher Webinars. Accesul este gratuit!

 

Cateva dintre întrebarile frecvente:

Ce este Certificatul de Dezvoltare pentru Profesori?

Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesori este un program online de formare a profesorilor care este alcătuit din cinci webinarii gratuite. După ce ați participat cu succes la toate cele cinci seminarii, veți primi Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesori, astfel arătând angajamentul de creștere profesională.

Ce este un webinar?

Un webinar este un seminar desfășurat pe Internet. Fiecare dintre seminarii are durata de o oră și este realizat de specialiștii EF în educație lingvistică și lectori invitați din partea organizațiilor bine-cunoscute, cum ar fi Oxford University Press.

Webinariile sunt contra cost?

Nu, seminariile sunt complet gratuite.

Cum mă pot înscrie pentru seminarii?

Pentru a vă înscrie pentru toate cele șase webinarii, trebuie doar să completați formularul on-line: Formular. Apoi veți primi un e-mail cu instrucțiuni și link-ul pentru următorul webinar.

Ce trebuie să fac pentru a obține certificatul?

În primul rând, va trebui să vă înregistrați si atunci puteți să participati la toate cele șase seminarii. Va trebui să susțineți orice examen sau să scrieți orice raport, dar există o întrebare deschisă la sfârșitul fiecărui webinar la care trebuie să răspundeți corect.

Pot participa la un seminar fără înregistrare?

Nu, va trebui să vă înregistrați din timp. Cu toate acestea, procesul este ușor și rapid, astfel încât să vă puteți înregistra, chiar înainte de începerea seminarului.

Pot obține credite în urma participării la seminarii?

În acest moment, Certificatul EF de dezvoltare pentru Profesori nu poartă credite. Cu toate acestea, certificatul oferă un avantaj suplimentar, atunci când vă înscrieți pentru un loc de muncă, în special la EF.

Pot primi o dovadă de participare pentru webinarii individuale?

Dacă răspundeți corect la întrebarea de la sfârșitul webinarului, veți primi dovada de participare prin e-mail, dar nu există certificate pentru webinarii individuale.

Lista completă de întrebări frecvente și răspunsurile aferente o găsiți aici: Întrebări Frecvente.