Certificat de dezvoltare profesională pentru cadrele didactice 2016 – 2

Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesori este un program online de formare a profesorilor, gratuit, care oferă educatorilor idei noi și inspirație pentru a menține predarea unei limbi străine distractivă şi interesantă. Seminariile vor avea avea loc între 6 octombrie și 15 decembrie 2016.

 

Seminariile sunt gratuite, iar înregistrarea este deschisă pentru profesori din întreaga lume. Pentru a obține certificatul, la sfârșitul fiecărui seminar trebuie să vă înregistrați prezența într-un formular special. Adresa acestui formular o veți cunoaște urmărind fiecare seminar în parte. Puteți participa la seminariile live sau puteți viziona înregistrări la câteva zile după ședințele live.

 

Seminariile vor aborda următoarele subiecte:

  • How to incorporate the communicative approach into an Academic English class – joi, 6 octombrie, de la ora 18 și ora 23
  • Teaching with Games to motivate speaking – joi, 20 octombrie, de la ora 11 și ora 15
  • Making writing creative – joi, 3 noiembrie, de la ora 18 și ora 23
  • Improving your teaching through self observation – joi, 17 noiembrie, de la ora 11 și ora 15
  • Creative learning through Crafts and Projects – joi, 1 decembrie, de la ora 18 și ora 23
  • Steps into professionalism – Teacher Development – joi, 15 decembrie, de la ora 11 și ora 15

 

Vă puteți înscrie accesând următorul link: Teacher Webinars. Accesul este gratuit!

 

Cateva dintre întrebarile frecvente:

Ce este Certificatul de Dezvoltare pentru Profesori?

Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesori este un program online de formare a profesorilor care este alcătuit din cinci webinarii gratuite. După ce ați participat cu succes la toate cele cinci seminarii, veți primi Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesori, astfel arătând angajamentul de creștere profesională.

Ce este un webinar?

Un webinar este un seminar desfășurat pe Internet. Fiecare dintre seminarii are durata de o oră și este realizat de specialiștii EF în educație lingvistică și lectori invitați din partea organizațiilor bine-cunoscute, cum ar fi Oxford University Press.

Webinariile sunt contra cost?

Nu, seminariile sunt complet gratuite.

Cum mă pot înscrie pentru seminarii?

Pentru a vă înscrie pentru toate cele șase webinarii, trebuie doar să completați formularul on-line: Formular. Apoi veți primi un e-mail cu instrucțiuni și link-ul pentru următorul webinar.

Ce trebuie să fac pentru a obține certificatul?

În primul rând, va trebui să vă înregistrați si atunci puteți să participati la toate cele șase seminarii. Nu va trebui să susțineți un examen sau să scrieți un raport, dar există un formular de prezență pe care va trebui să-l completați după fiecare seminar în parte. Veți putea accesa acest formular urmărind fiecare din cele 6 sesiuni.

Pot participa la un seminar fără înregistrare?

Nu, va trebui să vă înregistrați din timp. Cu toate acestea, procesul este ușor și rapid, astfel încât să vă puteți înregistra, chiar înainte de începerea seminarului.

Pot obține credite în urma participării la seminarii?

În acest moment, Certificatul EF de dezvoltare pentru Profesori nu poartă credite. Cu toate acestea, certificatul oferă un avantaj suplimentar, atunci când vă înscrieți pentru un loc de muncă, în special la EF.

Pot primi o dovadă de participare pentru webinarii individuale?

Dacă răspundeți corect la întrebarea de la sfârșitul webinarului, veți primi dovada de participare prin e-mail, dar nu există certificate pentru webinarii individuale.

Lista completă de întrebări frecvente și răspunsurile aferente o găsiți aici: Întrebări Frecvente.