Certificat de dezvoltare profesională pentru profesorii de școală primară și gimnazială 2016

Înscrieți-vă și participați la cele 4 seminarii și veți primi un certificat oficial de dezvoltare profesională pentru profesori de școală primară și gimnazială. Acesta demonstrează devotamentul dumneavoastră pentru dezvoltare profesională și îmbunătățirea calificărilor profesionale.

Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesorii de Școală Primară și Gimnazială este un program online de formare a profesorilor, gratuit, care oferă educatorilor idei noi și inspirație pentru a menține predarea unei limbi străine distractivă şi interesantă. Seminariile vor avea avea loc între 28 ianuarie și 10 martie 2016.

Seminariile sunt gratuite, iar înregistrarea este deschisă pentru profesori din întreaga lume. Pentru a obține certificatul, la sfârșitul fiecărui seminar trebuie să răspundeți corect la o întrebare secretă. Puteți participa la seminariile live sau puteți viziona înregistrări și prezenta răspunsurile dumneavoastră.

 

Cele 4 seminarii vor aborda următoarele subiecte:

  • How to get your students speaking English in class – joi, 28 ianuarie
  • Making groupwork work – joi, 11 februarie
  • Benefits of technology in the classroom and how to own it!  – joi, 25 februarie
  • Using games and competition in class for motivation and reward  – joi, 10 martie

 

Vă puteți înscrie accesând următorul link: Teacher Webinars. Accesul este gratuit!

 

How to get your students speaking English in class

Joi, 28 ianuarie, ora 19 – David Quigley

Câteva sfaturi utile și practice pentru a face față provocării cu care ne confruntăm cu toții – menținerea conversației în sala de clasă în limba engleză. Maximizați fiecare minut din cursul de limbă strănă prin utilizarea tacticilor de imersiune lingvistică.

Making groupwork work

Joi, 11 februarie, ora 19 – Amy Bullock

Poate că elevii sunt timizi sau clasa este mare, dar există o mulțime de beneficii care pot fi obținute dacă elevii lucrează împreună la exercițiile de limbă. Vom vorbi despre modul de planificare a sarcinilor care încurajează implicarea și strategii pentru profesori pentru a asigura o colaborare în procesul de învățare.

Benefits of technology in the classroom and how to own it!

Joi, 25 februarie, ora 19 – David Bish

De ce să folosiți tehnologia în clasă, ce poate oferi aceasta în plus față de alte abordari? Este adesea mai ușor de analizat dezavantajul folosirii calculatoarelor, tablete sau telefoane mobile în clasă. În această sesiune veți afla sfaturi pentru utilizări productive ale tehnologiei și modalități de gestiune a problemelor tehnice și a celor ce tin de managementul clasei.

Using games and competition in class for motivation and reward

Joi, 10 martie, ora 19 – Noel Harmsworth

Cei mai mulți profesori au câteva “jocuri” preferate pentru clasa lor. În această sesiune sunteți bineveniți să vă împărtășiți gândurile, și cât de des ar trebui să jucați aceste jocuri. Care sunt beneficiile și cum puteți obține cele mai multe rezultate din folosirea lor? Vom prezenta, de asemenea, unele jocuri gratuite de învățare a limbii.

 

O listă a întrebărilor frecvente o găsiți aici: Întrebări Frecvente.