Certificat de dezvoltare profesională pentru cadrele didactice 2015

Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesori este un program online de formare a profesorilor, gratuit, care oferă educatorilor idei noi și inspirație pentru a menține predarea unei limbi străine distractivă şi interesantă. Seminariile vor avea avea loc între 19 martie și 28 mai 2015.

A fost lansat și al doilea program de seminarii online, care abordează alte teme de interes. Mai multe informații aici: Certificat cadre didactice.

Seminariile sunt gratuite, iar înregistrarea este deschisă pentru profesori din întreaga lume. Pentru a obține certificatul, la sfârșitul fiecărui seminar trebuie să răspundeți corect la o întrebare secretă. Puteți participa fie la seminariile live sau puteți viziona înregistrări și prezenta răspunsurile dumneavoastră prin intermediul acestui formular: Formular Înscriere.

Cele 6 seminarii vor aborda următoarele subiecte:

 

Vă puteți înscrie accesând următorul link: Teacher Webinars. Accesul este gratuit!

Cateva dintre întrebarile frecvente:

Ce este Certificatul de Dezvoltare pentru Profesori?

Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesori este un program online de formare a profesorilor care este alcătuit din șase webinarii gratuite. După ce ați participat cu succes la toate cele șase seminarii, veți primi Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesori, astfel arătând angajamentul de creștere profesională.

Ce este un webinar?

Un webinar este un seminar desfășurat pe Internet. Fiecare dintre seminarii are durata de o oră și este realizat de specialiștii EF în educație lingvistică și lectori invitați din partea organizațiilor bine-cunoscute, cum ar fi Oxford University Press.

Webinariile sunt contra cost?

Nu, seminariile sunt complet gratuite.

Cum mă pot înscrie pentru seminarii?

Pentru a vă înscrie pentru toate cele șase webinarii, trebuie doar să completați formularul on-line: Formular. Apoi veți primi un e-mail cu instrucțiuni și link-ul pentru următorul webinar.

Ce trebuie să fac pentru a obține certificatul?

În primul rând, va trebui să vă înregistrați si atunci puteți să participati la toate cele șase seminarii. Va trebui să susțineți orice examen sau să scrieți orice raport, dar există o întrebare deschisă la sfârșitul fiecărui webinar la care trebuie să răspundeți corect.

Ce se întâmplă dacă nu am putut participa la anumite webinarii?

Puteți obține în continuare certificatul prin vizionarea înregistrărilor seminariilor, iar apoi să răspundeți la întrebările din acest formular. Pentru a obține certificatul, trebuie ca toate răspunsurile să fie primite înainte de data de 28 mai 2015.

Pot participa la un seminar fără înregistrare?

Nu, va trebui să vă înregistrați din timp. Cu toate acestea, procesul este ușor și rapid, astfel încât să vă puteți înregistra, chiar înainte de începerea seminarului.

Seminariile pot fi donwloadate?

Nu, nu puteți descărca webinarii individuale, dar puteți viziona înregistrările on-line.

Când voi primi certificatul?

Dacă ați participat cu succes la seminarii, vă vom trimite atât o versiune digitală, cât și una tipărită a Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesori în iunie 2015.

Pot obține credite în urma participării la seminarii?

În acest moment, Certificatul EF de dezvoltare pentru Profesori nu poartă credite. Cu toate acestea, certificatul oferă un avantaj suplimentar, atunci când vă înscrieți pentru un loc de muncă, în special la EF.

Pot primi o dovadă de participare pentru webinarii individuale?

Dacă răspundeți corect la întrebarea de la sfârșitul webinarului, veți primi dovada de participare prin e-mail, dar nu există certificate pentru webinarii individuale.

Lista completă de întrebări frecvente și răspunsurile aferente o găsiți aici: Întrebări Frecvente.