Certificat pentru dezvoltarea profesională a cadrelor didactice 2020 – 1

Certificatul EF de Dezvoltare a Profesorilor este un program gratuit de formare profesională a cadrelor didactice, care oferă educatorilor idei noi și inspirație pentru a continua predarea unei limbi străine într-o manieră distractivă și interesantă.

Obțineți Certificatul EF de Dezvoltare pentru Cadrele Didactice prin participarea la cele șase seminarii web. Ședințele web vor avea loc săptămânal, între 1 aprilie și 6 mai, în 2 sesiuni (de la ora 12 și de la ora 19) – verificați programul seminariilor pentru mai multe informații. Webinariile sunt gratuite, iar înregistrarea este deschisă profesorilor din întreaga lume.

certificat dezvoltare profesionala profesori 30032020

Puteți obține pe email Certificatul EF de Dezvoltare a Profesorilor prin participarea la toate cele șase seminarii cu durata de o oră. La sfârșitul programului, veți primi certificatul pe email. Puteți fie să participați la seminarii în direct, fie să urmăriți înregistrări și să confirmați participarea Dvs. mai târziu.

Seminariile vor aborda următoarele subiecte:

  • Planning projects – miercuri, 1 aprilie, de la ora 12 și de la ora 19
  • Apps for the Virtual Classroom and self study – miercuri, 8 aprilie, de la ora 12 și de la ora 19
  • Correction in tasks – miercuri, 15 aprilie, de la ora 12 și de la ora 19
  • Student set goals – miercuri, 22 aprilie, de la ora 12 și de la ora 19
  • Using video for communication in class – miercuri, 29 aprilie, de la ora 12 și de la ora 19
  • Top pronunciation tips and tricks – miercuri, 6 mai, de la ora 12 și de la ora 19

 

Vă puteți înscrie accesând următorul link: Teacher Webinars. Accesul este gratuit!

 

Lista completă de întrebări frecvente și răspunsurile aferente o găsiți aici: Întrebări Frecvente.

 

EF Education First este lider mondial în educație internațională și una dintre cele mai mari companii private de învățământ din lume. Fiind înființată în 1965, EF deține în acest moment peste 50 de școli în jurul lumii, școli ce desfășoară diverse programe educative: școli de limbă străină, cursuri de liceu, cursuri universitare, programe de pregătire universitară sau pentru master, programe de practică și cursuri de perfecționare profesională. Qdays Educational este reprezentantul oficial EF Education First în România.