Certificat pentru dezvoltarea profesională a cadrelor didactice 2022 – 2

Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesori este un program gratuit de formare profesională a cadrelor didactice, care oferă educatorilor idei noi și inspirație pentru a continua predarea unei limbi străine într-o manieră distractivă și interesantă.

Obțineți Certificatul EF de Dezvoltare pentru Cadrele Didactice prin participarea la cele șase seminarii web. Ședințele web vor avea loc săptămânal, între 21 aprilie și 26 mai – verificați programul seminariilor pentru mai multe informații.

Webinariile sunt gratuite, iar înregistrarea este deschisă profesorilor din întreaga lume.

seminar online gratuit pentru profesorii de limbi moderne 240222

Puteți obține pe email Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesori prin participarea la toate cele șase seminarii cu durata de o oră. La sfârșitul programului, veți primi certificatul pe email. Puteți participa la seminarii în direct, fie să urmăriți înregistrări și să confirmați participarea mai târziu.

Seminariile vor aborda următoarele subiecte:

 • Evaluarea învățării – joi, 21 aprilie, de la ora 18
  • Participă la acest webinar interactiv pentru a beneficia de sfaturi practice pentru evaluarea eficientă a învățării și a modului în care aceasta influențează planificarea diferențierii în sala de clasă.
 • Integrarea tehnologiei – joi, 28 aprilie, de la ora 18
  • Înregistrează-te la acest webinar interactiv și beneficiază de noi sfaturi despre cum să integrezi tehnologia în clasa ta într-o manieră transformatoare.
 • Managementul clasei – joi, 5 mai, de la ora 18
  • Participă alături de noi la acest webinar interactiv și explorează cum putem organiza diferite setări ale claselor noastre într-un mod eficient și participativ.
 • Promovarea abilităților de viață – joi, 12 mai, de la ora 18
  • Participă la webinar-ul nostru interactiv pentru a explora moduri de integrare și promovare a abilităților de viață în procesul nostru de predare din sala de clasă.
 • Planificarea lecțiilor și a cursurilor – joi, 19 mai, de la ora 18
  • Participă la webinar-ul nostru interactiv și dezvoltă-ți cunoștințele despre tehnicile pentru planificarea agilă și facilă a lecțiilor și cursurilor.
 • Dezvoltarea creativității – joi, 26 mai, de la ora 18
  • Asigură-te că nu ratezi acest webinar interactiv ce discută modurile care pot inspira creativitate atât în sala de clasă, cât și în afara acesteia.

 

 Te puteți înscrie accesând următorul link: Teacher Webinars. Accesul este gratuit!

 

Lista completă de întrebări frecvente și răspunsurile aferente o găsiți aici: Întrebări Frecvente.

 

EF Education First este lider mondial în educație internațională și una dintre cele mai mari companii private de învățământ din lume. Fiind înființată în 1965, EF deține în acest moment peste 50 de școli în jurul lumii, școli ce desfășoară diverse programe educative: școli de limbă străină, cursuri de liceu, cursuri universitare, programe de pregătire universitară sau pentru master, programe de practică și cursuri de perfecționare profesională. Qdays Educational este reprezentantul oficial EF Education First în România.