Certificat pentru dezvoltarea profesională a cadrelor didactice

Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesori este un program gratuit de formare profesională a cadrelor didactice, care oferă educatorilor idei noi și inspirație pentru a continua predarea unei limbi străine într-o manieră distractivă și interesantă.

Obțineți Certificatul EF de Dezvoltare pentru Cadrele Didactice prin participarea la cele șase seminarii web. Ședințele web vor avea loc săptămânal, între 26 octombrie și 30 noiembrie 2023 – verificați programul seminariilor pentru mai multe informații.

Webinariile sunt gratuite, iar înregistrarea este deschisă profesorilor din întreaga lume.

seminar online gratuit pentru profesorii de limbi moderne 240222

Puteți obține pe email Certificatul EF de Dezvoltare pentru Profesori prin participarea la toate cele șase seminarii cu durata de o oră. La sfârșitul programului, veți primi certificatul pe email. Puteți participa la seminarii în direct, fie să urmăriți înregistrări și să confirmați participarea mai târziu.

Seminariile vor aborda următoarele subiecte:

  • Teaching younger learners – joi, 26 octombrie, de la ora 18
  • Task-based language teaching – joi, 2 noiembrie, de la ora 18
  • Teacher Development and Self-reflection – joi, 9 noiembrie, de la ora 18
  • Intercultural Competence – joi, 16 noiembrie, de la ora 18
  • Teaching Business Language – joi, 23 noiembrie, de la ora 18
  • Teaching Academic English – joi, 30 noiembrie, de la ora 18

 Te puteți înscrie accesând următorul link: Teacher Webinars. Accesul este gratuit!

Lista completă de întrebări frecvente și răspunsurile aferente o găsiți aici: Întrebări Frecvente.

EF Education First este lider mondial în educație internațională și una dintre cele mai mari companii private de învățământ din lume. Fiind înființată în 1965, EF deține în acest moment peste 50 de școli în jurul lumii, școli ce desfășoară diverse programe educative: școli de limbă străină, cursuri de liceu, cursuri universitare, programe de pregătire universitară sau pentru master, programe de practică și cursuri de perfecționare profesională. Qdays Educational este reprezentantul oficial EF Education First în România.