Cum să obții un scor mare la testul TOEFL

În cadrul cursului intensiv EF English Live vei urma un program dedicat examenului TOEFL (Test of English as a Foreign Language) concentrat pe teste practice combinate cu sesiuni online unu la unu cu un profesor expert, care te vor ajuta să fii pregătit în ziua examenului.

Cum vei învăța online pentru examenul TOEFL

  • Dacă scopul tău este să ajungi să studiezi la o universitate de top în limba engleză, este important să ai un scor TOEFL impresionant. Recunoscut de mai bine de 9000 de colegii și universități din jurul lumii, TOEFL este unul din cele mai respectate teste standard disponibile.
  • Având în vedere rigurozitatea și cuprinderea competențelor la limba engleză, pregătirea pentru examenul TOEFL este esențială. De aceea, English Live a creat un program de pregătire în profunzime pentru a îi ajuta pe studenți să își perfecționeze aptitudinile cheie pentru obținerea unui scor ridicat. Cu ajutorul exercițiilor online și al testelor practice, vei putea identifica și îmbunătăți orice arie la limba engleză – foarte rapid.
  • Programul online de pregătire pentru examenul TOEFL se concentrează pe patru aspecte cheie ale limbii engleze: citire, ascultare, scriere, vorbire.

Cum sa obtii un scor mare la testul TOEFL 290720

Cursul de pregătire TOEFL cuprinde:

TOEFL Trainer Course: vorbire și scriere

Primul Trainer Course cuprinde 60 de exerciții de vorbire și 20 de exerciții de scriere, bazate pe testul real TOEFL Internet-based Test (iBT). Fiecare exercițiu este cronometrat, simulând online condițiile de examen. Odată terminate exercițiile, vei putea să compari răspunsurile tale cu răspunsuri cu rezultate ridicate, pentru a afla cum le poți îmbunătăți.

TOEFL Trainer Course: ascultare și citire

Pentru a începe al doilea Trainer Course, vei susține întâi un examen practic ce simulează formatul de ascultare și citire din cadrul examenului real TOEFL iBT și te va pregăti pentru tipurile de întrebări cu care te poți întâlni în ziua examenului. Pe baza rezultatelor tale, vom pregăti 12 lecții personalizate care se vor concentra pe aptitudini specifice pentru îmbunătățirea competențelor de limba engleză cu ajutorul a sute de întrebări model pentru examenul TOEFL.

Examene practice TOEFL iBT 

Aceste teste online autentice se raportează la durata exactă, la formatul și structura examenului TOEFL, creând o experiență similară cu examenul real.

În urma fiecărui test practic susținut, vei primi un sumar cu răspunsurile complete pentru a putea evalua rezultatele în profunzime. Comparând răspunsurile date cu răspunsurile recomandate de experți, vei prinde direcția potrivită pentru a îți îmbunătăți scorul.

Sute de ore de teste online

Alături de pregătirea dedicată testului TOEFL, vei beneficia totodată de acces la un curs online atestat și premiat de limba engleză. Cuprinde sute de ore de lecții pentru exersarea vorbirii, pentru perfecționarea scrierii și stăpânirea expresiilor comune în limba engleză. Vei dobândi aptitudinile necesare atât pentru examenul TOEFL, cât și pentru experiența în comunicare atât de necesară în cadrul unei universități.

Garanția îmbunătățirii nivelului la limba engleză

Ne încredem în această metodă de studiu într-atât încât te vom ajuta să obții un progres maxim pe perioada de studiu. Ia parte la toate cursurile, completează toate cerințele, și vei putea avansa un nivel întreg de cunoștințe la șase săptămâni de studiu – dacă nu, vei putea studia gratuit până vei reuși. Citește mai multe despre Garanția English Live.

Vezi ofertele de cursuri online pe site-ul Qdays: Cursuri Engleză Online. Indiferent de scop, cursurile online îți garantează succesul.