Cursuri în Japonia – Tabără în Tokyo sau Individual

O călătorie lingvistică în Tokyo reprezintă o experiență captivantă și fascinantă, oferind oportunitatea de a învăța limba japoneză și de a descoperi cultura japoneză în profunzime. Tokyo, capitala Japoniei, este un oraș vibrant, plin de viață și de contrast, care îmbină tradiția cu tehnologia de vârf. Descoperă variantele de călătorie – O tabără în Tokyo sau un curs individual.

tabara in tokyo curs individual japoneza

Învățarea limbii japoneze în Tokyo poate fi un proces intens și captivant. Școala EF Tokyo oferă cursuri pentru toate nivelurile de cunoștințe, de la începători la avansați. Participanții la aceste cursuri au oportunitatea de a învăța nu doar limba japoneză, ci și aspecte ale culturii japoneze, deoarece multe cursuri de interes special includ elemente de cultură, istorie și tradiții.

Pe lângă cursurile de limbă japoneză, o călătorie imersivă în Tokyo oferă oportunități nelimitate de a explora cultura japoneză. De la temple și grădini zen la muzee și teatre tradiționale, Tokyo este plin de locuri fascinante care oferă o perspectivă unică asupra culturii japoneze.

În concluzie, o călătorie lingvistică în Tokyo reprezintă nu doar o oportunitate de a învăța o limbă nouă, ci și de a descoperi o cultură fascinantă și diversă. Este o experiență care poate schimba perspectiva asupra lumii și poate deschide noi orizonturi în ceea ce privește înțelegerea și respectul pentru alte culturi.

Fie că alegi să călătorești într-o tabara cu însoțitor de grup din România, sau preferi o călătorie invidivduală, avem optiunea potrivită pentru tine:

Înscrie-te până la 30 martie în tabăra de grup și vei beneficia de o reducere de 200 de euro din tariful standard.

Lasă-ne detaliile tale completând formularul de mai jos iar un consultant Qdays te va contacta în scurt timp pentru a te ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie pentru a transforma următoarea ta călătorie în Japonia într-una cu adevărat memorabilă.

    Descoperă Tokyo alături de noi

    Încă nu știi la ce să te aștepți? Urmărește echipa Qdays și haide să descoperim împreună această metropolă minunată: Hai în Tokyo cu Qdays

    Tabăra de grup include toate serviciile de care participantul are nevoie, de la plecarea din România și până la întoarcerea din tabără. Biletele de avion, cazarea, transferurile, mesele, multe activități, cursurile, asigurările și bineînțeles grija unui însoțitor de grup sunt deja incluse în tariful de tabără. Verifică pagina dedicată urmând linkul de mai sus și vezi cum e gândită tabără, ce servicii sunt incluse și apoi contactează-ne.

    O călătorie individuală se personalizează până la cele mai mici detalii fiindcă participantul nu mai depinde de un grup. Prețurile de bază includ cursurile și cazarea la familie gazdă dar poți alege când să începi cursul de japoneză, cât timp să petreci în Japonia înconjurat de cultură și limbă, cum vrei să locuiești (la o reședință internațională sau într-o familie de localnici), precum și alte servicii de care ai putea avea nevoie. Nu te îngrijora – avem o echipă întreagă în școală, dedicată elevilor, acolo pentru orice nevoie. Experiența ta la un curs de japoneză în Tokyo este tot mai aproape! Vezi mai multe aici: Școala EF Tokyo