Africa de Sud

Călătorește în Africa de Sud și descoperă istoria fascinantă și peisajul minunat al acestei națiuni africane. Acest curs în străinătate îți permite să explorezi peisajele fantastice din Africa de Sud, inclusiv Parcul transfrontalier Kgalagadi cu una dintre cele mai mari rezervații naturale din lume, lanțul muntos accidentat Drakensburg și cele 300 mile de zone viticole, sate de pescari, fermele și orașele de-a lungul Garden Route.

Africa de Sud

Centrul Internațional de Limbi Străine EF din Africa de Sud se află în Cape Town, un oraș minunat, ce se regăsește în top 5 destinații de vizitat în întreaga lume. Prețul pentru un curs de limba engleză în străinătate depinde de durata, tipul cursului și de tipul de cazare, iar cursurile încep în fiecare zi de luni pe tot parcursul anului.

Învață limba engleză în Africa de Sud!

Africa de Sud are cel mai intens populat regat floral din lume și o selecție de animale sălbatice, de la balene și marele rechin alb la lei, elefanți, leoparzi și peste 900 de specii de păsări.

Prețuri

Toate cursurile din Africa de Sud, cum ar fi de exemplu un curs general de engleză în Cape Town sau un curs intensiv de engleză, includ cazarea la familii, demi-pensiune, cursuri și materiale didactice personalizate.Dacă alegeți un curs intensiv, veți avea acces post-curs timp de 6 luni la cursuri online.

Cazare în Africa de Sud

Cursurile EF de limba engleză în Africa de Sud includ două tipuri de cazare. Dacă alegeți cazarea la familie gazdă, vă veți bucura de experiența de a locui în casa privată a unei famii gazdă din Africa de Sud. Camerele sunt cu pat dublu și sunt incluse în prețul pachetului de curs.

Dacă doriți o cazare mai independentă, va recomandăm reședințele studențești, care se află la doar cinci minute de mers pe jos de la școala EF. Resedința Lady Hamilton oferă camere duble sau single cu demipensiune de luni până vineri și micul dejun la sfârșit de săptămână; access WiFi la etajul principal, un lounge exclusiv pentru studenții EF cu TV, jocuri și bibliotecă, plus o pisicină cu terasă. Indiferent de opțiunea aleasă, vei putea beneficia de cel mai mare avantaj al unui curs în străinătate, și anume să interacționezi în limba engleză și în afara sălii de curs.

Destinații din Africa de Sud