Anglia

Înscrie-te la un curs de limba engleză în străinătate cu predare în Anglia și bucură-te de orașe cosmopolite sau sate pitorești, monumente istorice și de arhitectură, cât și unele dintre cele mai mari colecții de artă din lume. Totodată, Anglia este renumită pentru mari echipe de fotbal, muzică de top și bineînțeles faptul că este locul de naștere al limbii engleze. În fiecare zi poți găsi ceva nou și interesant de făcut în mijlocul acestei națiuni insulare.

Anglia

Poți alege să studiezi în Marea Britanie la una dintre cele 8 școli de limba engleză, școlile fiind împărțite pe categorii de vârstă: 10 – 14 ani, 13 – 16 ani, 16 ani +. Posibilitatea de a interacționa în limba engleză și în afara sălii de curs este una dintre avantajele principale de a alege un curs în străinătate, astfel vei putea deveni mai fluent într-un timp foarte scurt.

Învață Limba Engleză în Anglia

Printr-un curs de limbă engleză în străinătate poți studia în mijlocul unei capitale vibrante și multi-culturale – alege un curs de limba engleză în Londra. După cursuri, poți vizita un muzeu celebru, poți merge la teatru în West End sau te poți plimba prin una dintre numeroasele piețe stradale din Londra. Dacă preferi un mediu mai academic, poți opta pentru un curs de limba engleză în Oxford sau Cambridge. Acestea sunt cele mai renumite centre de studii în Anglia și sunt recunoscute internațional ca având cele mai înalte standarde de învățare și cercetare.

Poți învăța engleza în cel mai popular oraș studențesc din lume dacă alegi un curs de limba engleză în Oxford. Sau pregătește-te pentru examene de tipul Cambridge ESOL optând pentru un curs intensiv de engleză în Cambridge.

Dacă preferi să experimentezi viața pe plajele din sudul Angliei, poți să optezi pentru un curs de engleză în Brighton sau Bournemouth. Școlile EF sunt situate la distanțe mici de plajă și de centrul orașului. Trăiește în mijlocul ultimelor trenduri în materie de studenție! Un curs de limba engleză în Manchester sau în Bristol este alegerea perfectă.

Prețuri Anglia

Prețurile pentru cursurile de limba engleză în străinătate variază în funcție de durata, tipul cursului și de tipul de cazare pentru care optezi. Toate cursurile EF, cum ar fi un curs general de limba engleză în Manchester sau un curs intensiv de limba engleză în Londra includ cazare la familii gazdă, meniu preferențial, cât și cursuri și materiale de curs personalizate. Dacă alegi un curs intensiv, ai de asemenea 6 luni de acess post-curs la lecțiile online.

Cazare în Anglia

Când alegi un curs în străinătate ai nevoie și de cazare. Cazarea într-o cameră dublă la una dintre familiile gazdă atent selecționate este de obicei inclusă în preț. Totodată, se poate opta pentru cazare în cameră single. Cazarea la familii gazdă este o modalitatea excelentă de a petrece mai mult timp cu vorbitorii nativi de limba engleză în afara clasei – pentru a-ți completa cursul de limba engleză cu exersarea prin vorbire.

Unii elevi preferă să locuiască în campusul universitar împreună cu alți studenți EF. Education First oferă mai multe variante de campus, cum ar fi EF International House în Oxford cu camere duble sau triple proaspăt renovate și cu facilități comune. În cadrul campusului universitar există mai multe unități de cazare, iar mesele sunt servite în cantina școlii (mic dejun, prânz și cină).

Dacă dorești mai multă independență sau o atmosferă internațională, o opțiune bună ar fi cazarea în reședințele EF. Un exemplu pentru elevii care urmează cursuri de limba engleză în Londra este Ability Towers, aflat într-o locație centrală. Ability Towers oferă apartamente de 3 camere (două dormitoare twin/triple/quad), dar și o bucătărie unde poți încerca rețetele colegilor, dar și pe cele locale.