Bristol

Vârsta: 13 ani
Bristol-1

Alege un curs de limba engleză la școala EF din Bristol și vei studia într-un oraș britanic reîmprospătat de cultură, creativitate și energie tinerească!
Învață engleza la Bristol pentru a experimenta un orășel ce le are pe toate. Bristol este un centru al creativității cu o cultură și istorie locală bogată și variată ce se bucură de peisaje minunate dar și de apropierea față de coasta de vest. Școala de limba engleză din Bristol este situată în centrul istoric al orașului, în Queen Square, la doar 5 minute de zona portuară a orașului considerată centrul social al Bristolului. Aici veți găsi magazine, restaurante și cafenele dar și bine-cunoscuta zona pietonala Broadmead.

Contactează-ne și înscrie-te la cursul de limbă engleză în străinătate organizat la școala EF în Bristol!

Mai multe informatii

Avantajele școlii EF din Bristol, Anglia:

 • Clădire istorică situată într-una dintre piețele cele mai prestigioase ale orașului
 • Interior recent renovat – sălile de clasă cu pereți de sticlă eleganți, ce asigură o luminozitate propice
 • Terasă în aer liber cu zonă de relaxare și masă de ping-pong
 • Excursii de o zi la locul de naştere al lui William Shakespeare: Stratford-upon-Avon
 • Excursii organizate la Stonehenge, Cardiff, Londra, Oxford etc
 • Aflată la o plimbare de 5 minute de restaurante, magazine și localuri din centrul oraşului Bristol
 • Stații de autobuz se găsesc la o scurtă plimbare de la școală

Școala EF Bristol

Școala EF Bristol ocupă o clădire celebră: Custom House ce a poartă semnătura faimosului arhitect Sydney Smirke – creatorul camerei circulare pentru citit de la British Museum. Școala pe întregime renovată oferă o cantină proprie, zone studențești comfortabile, dar și o curte foarte utilizată de către elevi. Atunci când nu sunt la cursuri, elevii școlii pot fi găsiți relaxându-se în parcul Queen Square din fața școlii. Acest parc este foarte important pentru Bristol, fiind un centru social în care lumea se adună pentru un picnic sau pentru a urmări meciuri pe ecrane gigant ori pentru alte sărbători locale.

Școală în mijlocul vieții studențești

Având o lungă tradiție în inovație, creativitate și explorare, învățarea limbii engleze în Bristol înseamnă că vei descoperi tot timpul ceva interesant. Denumit un „Oraș Științific”, Bristol este renumit pentru ingineri inovatori și universități cu facultăți tehnice și științifice de prima mână.

Viața socială

În Bristol vei găsi un mediu specific orașelor mari, unde întotdeauna vei avea ceva de făcut: de la fotbal și rugby la cinematografe și muzică pentru toate gusturile. Cursurile în străinătate ținute la Școala EF din Bristol sunt ideale pentru elevii care doresc să aleagă dintr-o mare varietate de cursuri de engleză de interes special, punând accent pe punctele forțe ale Bristol-ului: comerț și cultură.

Cultura

Bristol este o forță culturală de necontestat datorită scenei muzicii live, restaurantelor ultramoderne și a muzeelor de talie mondială. Începând cu podul suspendat Clifton și ajungând la faimosul artist de graffiti Banksy, Bristol este capitala creativității britanice. Cunoscut ca orașul științei datorită celor două prestigioase universități, inovația este și ea la locul ei în Bristol.

Natura

După cursurile de engleză, experimentează împrejurimile orașului printr-o plimbare cu trenul până la regiunile rurale, de o frumusețe idilică sau vizitează coasta de vest a Angliei – toate sunt aici, în Bristol – poate cel mai bine păstrat secret britanic!

Tarif curs 2 săptămâni: de la 1150 EUR

Tariful include:

 • 20 de sesiuni de limba engleză / săptămână
 • cazare la familie gazdă în cameră twin
 • demi-pensiune în timpul săptămânii, pensiune completă în weekend

Tariful nu include:

 • taxa de înscriere la curs: 150 EUR (obligatoriu)
 • asigurarea în caz de anulare: 85 EUR (obligatoriu)
 • cărți și materiale de studiu: 50 EUR (obligatoriu)
 • transfer de la aeroport la cazare și retur: obligatoriu pentru elevii sub 18 ani
 • supliment de vară: obligatoriu pentru cursurile ce se desfășoară în perioada iunie – august
 • supliment cazare în reședință (opțional)
 • asigurare de călătorie: de la 55 EUR/două săptămâni (opțional)

Acreditări

Centrul Internațional de Limba Engleză EF din Bristol este acreditat de către British Council. Toate cursurile de limbă engleză în străinătate organizate de EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, scoala internațională EF Bristol este membru al English UK, centru de examinare Cambridge și se supune inspecțiilor și verificărilor periodice ale iPrivate Further Education (Inspectoratul Școlar pentru Învățământ Privat).

Acreditare - 1 Acreditare - 2 Acreditare - 3 Acreditare - 4 Acreditare - 5
Contactează-ne și înscrie-te la cursul de limbă engleză în străinătate organizat la școala EF în Bristol!