Cambridge Clare

  • Cursuri engleză Cambridge Clare
  • Cursuri engleză Cambridge Clare
  • Cursuri engleză Cambridge Clare

Cursuri de limba engleză în străinătate

Vârsta minimă pentru participare: 13 ani

Trăiește viața academică britanică în Cambridge! Urmează un curs de limba engleză în străinătate la Clare College cu Education First. Acest colegiu incredibil este al doilea cel mai vechi al Universității din Cambridge, fiind fondat în 1326.

Viața de student la Colegiul Clare Cambridge

Prin acest curs în străinătate, vei locui și învăța engleză la The Colony, parte a Colegiului Clare. Școala se află într-un campus vast, întins pe un hectar. Cina este servită în apropiere, la Old Court, în centrul vechi. În timpul weekendului, poți alege dintre excursiile organizate pentru a explora împrejurimile și a petrece timpul într-o atmosferă internațională.

Viața socială

Învață engleza la Colegiul Clare, renumit în toată lumea, aflat în centrul Cambridgeului, un oraș cu localuri pline de viață, magazine și cafenele cosmopolite la tot pasul. După ce participi la lecții de engleză, poți lua trenul până la Londra, aflată la 45 de minute distanță.

Cultura

Exersează-ți engleza explorând magazinele unice din King’s Parade sau tarabele multicolore din Market Hill. Te poți plimba cu bicicleta pe străduțele vechi, pentru a descoperi comori arhitecturale sau poți vizita Muzeul Fitzwilliam, recunoscut pentru operele de artă. Toate acestea și multe altele în timpul rămas după zilnicele cursuri de limba engleză.

Curs engleza Cambridge Clare College

Natura

Relaxează-te în parcurile din faimosului „Backs”, terasa plină de verdeață a râului Cam, și admiră colegiile istorice – reprezentative pentru acest oraș al culturii și tradiției. Apoi, treci podul Clare până la Grădinile Fellow’s, despre care se spune că sunt cele mai frumoase din zonă.

Contactează-ne pentru mai multe informații legate de cursurile în străinătate sau pentru taberele cu însoțitor de grup în Colegiul Clare din Cambridge!

Avantajele şcolii EF Cambridge Clare College, Anglia:

  • Frumoasă şcoală istorică, al doilea cel mai vechi campus al prestigioasei Universități Cambridge
  • Săli de clasă luminoase de unde se pot admira grădini frumos amenajate
  • Situată la o scurtă plimbare de localuri studențești, magazine și cinematograf
  • Stație de autobuz în apropierea școlii
  • Excursii la Paris, Țara Galilor, Edinburgh, etc.

Acreditări

acreditare tabere internationale Eaquals tabara internationala english uk acreditare tabere in strainatate acreditare

Centrul Internațional de Limbi EF din Cambridge este acreditat de către British Council și de către EAQUALS (The European Association for Quality Language Services). Toate cursurile în străinătate organizate de către EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al English UK și al Federation of Youth Travel Organizations.