Cambridge

Vârsta: 13 ani
Cambridge-1

Școala de limba engleză EF din Cambridge se află într-o grădină adorabilă, la câteva minute de centrul orașului. Școala se mândrește atât cu acreditări British Council, cât și cu prestigiosul EAQUALS. După ce termini de învățat în iLab sau în sala de studiu, poți să te întâlnești cu prieteni la cafenea sau în camera comună. Școala oferă de asemenea cazare pentru elevi în cameră single.

Contactează-ne pentru mai multe informații legate de cursurile în străinătate sau pentru tabăra cu însoțitor de grup în Cambridge!

Mai multe informatii

Avantajele școlii EF Cambridge, Anglia:

  • Școală aflată într-o clădire istorică în stil victorianrecent renovată complet la interior şi exterior
  • Excursii în Paris, Țara Galilor, etc.
  • Situată la o scurtă plimbare de pub-uri studențești, magazine și cinematograf
  • Stație de autobuz în fața școlii
  • Închiriere de biciclete exclusiv pentru studenții EF

O școală centrală cu personal dedicat

Te invităm să urmezi un curs de limba engleză în străinătate și anume la Școala EF Cambridge situată într-o oază de liniște cu o grădină privată. Având o tradiție de excelență academică recunoscută la nivel mondial, școala EF Cambridge se mândrește cu acreditări British Council și EAQUALS. Aici ai opțiunea de a îți alege cursuri de interes special pe lângă cursuri de limba engleză, pentru a-ți personaliza vacanța educațională.

Viața socială în Cambridge

Alege un curs de limba engleză în Cambridge și numără-te printre studenții care au fost atrași de unul dintre cele mai vechi orașe studențești din Anglia. Cambridge are 800 de ani de tradiție academică și viață studențească tradițională. Prin intermediul acestui curs în străinătate, vei trăi și vei învăța engleză în una dintre cele mai prestigioase destinații academice din lume. Când simți nevoia de o schimbare, ia trenul până la Londra, aflată la 45 de minute distanță.

Cultura

Descoperă instituții fascinante și pline de istorie cum ar fi King’s College, a cărui capelă oferă cel mai bun exemplu de arhitectură medievală. Vei fi captivat de renumitul cor al capelei, ce oferă reprezentații în fiecare seară.

Descoperă

Bucură-te de o plimbare relaxantă pe râul Cam, în timp ce treci pe lângă biblioteci antice, poduri arcuite și grădini. Poți să încerci o halbă cu bere într-un pub tradițional aflat pe malul râului, sau o cafea într-una din cafenelele studențești.

Acreditări

Centrul Internațional de Limbi Străine EF din Cambridge este acreditat de către British Council și de către EAQUALS (The European Association for Quality Language Services). Toate cursurile internaționale EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al English UK, centru de examinare Cambridge și se supune inspecțiilor și verificărilor periodice ale iPrivate Further Education (Inspectoratul Școlar pentru Învățământ Privat).

Acreditare - 1 Acreditare - 2 Acreditare - 3 Acreditare - 4 Acreditare - 5 Acreditare - 6
Contactează-ne pentru mai multe informații legate de cursurile în străinătate sau pentru tabăra cu însoțitor de grup în Cambridge!