Londra

Vârsta: 16 ani
Londra-1

Școala EF din Londra se află în centrul orașului, în apropierea Waterloo Station și la doar câteva minute de London Eye și teatrele din West End. Vei învăța engleza într-o minunată clădire în stil victorian, ce oferă un mediu propice pentru studiu. Poți exersa ce ai învățat în clasă folosind laboratoarele iLab, care sunt echipate cu tehnologii moderne de învățare. Pe scurt Londra este locul ideal pentru un curs de limbă engleză în străinătate!

Contactează-ne și înscrie-te la cursul de limbă engleză în străinătate organizat la școala EF în Londra!

Mai multe informatii

Avantajele şcolii de limba engleză EF Londra, Anglia:

 • Clădire istorică în stil victorian în apropierea London Eye
 • Interior renovat recent cu săli de relaxare pentru elevi, clase moderne şi o cafenea
 • Puteţi explora pe jos malul sudic al Londrei, admirând London Eye şi Shakespeare’s Globe Theater
 • Aflată la 5 minute de mers pe jos de stație de metrou şi gară
 • Curte mare în aer liber cu mese de biliard, ping-pong şi o cafenea
 • Petreceri studențeşti în localuri de topExcursii organizate în Oxford, Cambridge, Stonehenge, Bath şi Brighton
 • Cursuri specializate pentru Adulți și Tineri Profesioniști ( 25 ani+ )

Cursuri specializate și practică în Londra

După orele de limba engleză, relaxează-te sub copacii din curtea școlii sau în cafeneaua modernă și luminoasă. Participă la unul dintre multele cursurile specializate printre care engleza avansată pentru afaceri sau pregătire pentru testul IELTS. De asemenea, poți alege dintr-o gamă largă de oportunități de practică cu un internship la Londra.

Școala EF Londra organizează grupe speciale pentru adulți și tineri profesioniști, cu vârsta între 25 și 40 de ani, sau peste 40 de ani. Cursurile pentru adulți se diferențiază de cursurile pentru elevii de peste 16 ani, având alte subiecte, metode și abordări în predare.  Aici se oferă pe lângă lecțiile de limba engleză pentru adulți și tineri profesioniști și cursuri speciale ce îți vor dezvolta cariera oferindu-ți un avantaj competitiv în domeniile marketing, drept sau afaceri internaționale.

După ce ziua de cursuri se va încheia, vei putea vizita Regent’s Park, Grădin Zoologică din Londra, Soho cu a sa viață de noapte, Covent Garden, Leicester Square și Oxford Street, cea mai aglomerată stradă de cumparături din Europa.

Învață limba engleză mai repede – garantat!

Școala de limba engleză EF Londra garantează avansarea unui nivel de cunoștiințe la fiecare 6 săptămâni de studiu intensiv. Aici poți învăța limba engleză alături de tineri din întreaga lume sau îți poți dezvolta abilități lingvistice și profesionale în diverse domenii.

Capitala lumii vorbitoare de limbă engleză

Capitala Marii Britanii poartă cu mândrie coroana lumii vorbitoare de limbă engleză. Detalii ale trecutului imperial se regăsesc la tot pasul, de la palatul Buckingham și Tower of London până la British Museum. Astazi, Londra este mult mai mult decât o capitală imperială; artă europeană aleasă, cultură și sport – toate se regăsesc aici.

Vechea Londra s-a transformat într-unul dintre cele mai dinamice centre urbane din lume. Datorită varietății culturale întâlnite în acest oraș, cartierele istorice ale Londrei au devenit comunități bine definite de influențe culturale variate. În Londra de astăzi, ai la fel de multe șanse să găsești cel mai bun Curry din lume lângă o porție de Fish&Chips. Totuși, în ciuda influențelor culturale puternice și variate, Londra rămâne definitorie pentru Marea Britanie. De fapt, taxiurile negre și cutiile telefonice roșii sunt mai vizibile și des întâlnite acum decât erau în trecut. Înscrie-te la un curs de limba engleză în Londra și vei merge la școală cu unul dintre autobuzele roșii cu etaj admirând Big Ben-ul, Palatul Buckingham și Parlamentul. Din fericire unele lucruri din Londra nu se schimbă niciodată…

Activități

Londra este una dintre marile capitale ale lumii. Orașul se mândrește cu 15 cluburi profesioniste de fotbal, zeci de case de modă influente la nivel mondial și unele dintre cele mai bune muzee, teatre și săli de concerte din lume. Biroul de activități al școlii EF Waterloo este foarte atent la oportunitățile existente pentru elevi astfel încât aceștia să se bucure de cele mai bune activități disponibile în Londra, de la atracții turistice la locuri autentice populate de localnici.

Atracții și Cultură

Urmărește o paradă regală la porțile Palatului Buckingham. Descoperă secretele Parlamentului, Big-Ben-ului sau a Westminster Abbey ori a Tower of London – toate în centrul orașului și aproape de școala de limba engleză EF Russell Square. Vezi Londra dintr-o capsulă de sticlă din London Eye sau de pe treptele din Picadilly Circus ori descoperă arta contemporana de la Tate Modern – unul dintre cele mai bune muzee de acest gen din lume.

Cumpărături

Londra este și un centru important pentru iubitorii de cumpărături. Faimosul magazin Harrods deține 330 de departamente iar magazinele din West End variază de la branduri mondiale la micuțe magazine ale designerilor locali. Soho este cunoscut pentru ultimele trenduri alternative iar Portobello Road Market din Notting Hill pentru extraordinarele antichități.

Programul de activități pregătit de școală include, printre altele: plimbare cu barca pe Tamisa,musical-uri în West End (Lion King, Wicked, Mamma Mia!), vizitarea British Museum, Madame Tussauds, St Paul’s Cathedral, London Dugneons. Excursii în weekend: Oxford; Stonehenge și Bath; Brighton, Leeds Castle; Cambridge.

Tarif curs 2 săptămâni: de la 1290 EUR

Tariful include:

 • 20 de sesiuni de limba engleză/săptămână
 • cazare la familie gazdă în cameră twin
 • demi-pensiune în timpul săptămânii, pensiune completă în weekend

Tariful nu include:

 • taxa de înscriere la curs: 150 EUR (obligatoriu)
 • asigurarea în caz de anulare: 85 EUR (obligatoriu)
 • cărți și materiale de studiu:  50 EUR (obligatoriu)
 • transfer de la aeroport la cazare și retur: obligatoriu pentru elevii sub 18 ani
 • supliment de vară: obligatoriu pentru cursurile ce se desfășoară în perioada iunie – august
 • supliment cazare în reședință (opțional)
 • 6 sau 12 cursuri suplimentare de limba engleză/săptămână
 • asigurare de călătorie: de la 55 EUR/două săptămâni (opțional)

Acreditări

Centrul Internațional de Limba Engleză EF din Londra este acreditat de către British Council. Toate cursurile de limbă engleză în străinătate organizate de EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, scoala internațională EF Londra este membru al English UK, centru de examinare Cambridge și se supune inspecțiilor și verificărilor periodice ale iPrivate Further Education (Inspectoratul Școlar pentru Învățământ Privat).

Acreditare - 1 Acreditare - 2 Acreditare - 3 Acreditare - 4 Acreditare - 5
Contactează-ne și înscrie-te la cursul de limbă engleză în străinătate organizat la școala EF în Londra!