Oxford

  • Cursuri engleză Oxford
  • Cursuri engleză Oxford
  • Cursuri engleză Oxford

Cursuri de limba engleză în străinătate

Vârsta minimă pentru participare: 16 ani

Te invităm să urmezi un curs de limba engleză în străinătate la școala EF Oxford, situată în renumitul oraș studențesc. Vei fi înconjurat de unele dintre cele mai faimoase facultăți din lume – parte a universității Oxford, viața academică britanică și te vei află la doar 10 minute distanță de High Street, principala zonă de cumpărături a orașului.

Un îndrăgit oraș studențesc

Păstrând tradiția locului și stilul academic specific, EF Oxford îți oferă o școală mare în propriul campus cu spații verzi și multă liniște. Bucură-te de mediul propice pentru studii, completat de o bibliotecă, cafenea, lounge și sală de fitness. Școala oferă de asemenea și cursuri de pregătire pentru examenele TOEFL, IELTS și o varietate de examene Cambridge ESOL, acestea fiind necesare tuturor care vor să-și continue studiile în străinătate.

Viața socială în Oxford

Regele Henry al II-lea a fondat prima universitate din Marea Britanie în 1167 ca alternativă britanică la cursurile din Paris. Astăzi, mii de studenți aleg Oxford pentru a învăța limba engleză în timp ce pătrund în atmosfera academică – de fapt, unul din cinci oameni din Oxford sunt studenți! Când se încheie ziua de studiu, alătură-te prietenilor tăi pentru un meci de fotbal într-unul dintre parcurile vecine.

Distracție

Exersează-ți limba engleză în timp ce faci cumpărături la târgurile sau piețele stradale – o adevărată plăcere a studenților. Când apune soarele, experimentează varietatea culturală a orașului și bucură-te de viața de noapte într-un pub studențesc sau club. Așadar, Oxford îți oferă echilibrul perfect între studii și viața socială pentru a învăța limba engleză.

Curs engleza Oxford

Descoperă

Când urmezi un curs de limba engleză în Oxford, poți merge împreună cu prietenii tăi să descoperiți secretele medievale ale universității și misterioasele sale capele în stil baroc, sau să vizitați Muzeul Ashmolean. În zilele de relaxare totală, alege să te delectezi pe malurile pitorești ale râurilor și canalelor din Oxford.

Contactează-ne pentru mai multe informații legate de cursurile în străinătate sau pentru tabăra cu însoțitor de grup în Oxford!

Avantajele şcolii de limba engleză EF Oxford, Anglia:

  • Campus modern şi spațios situat pe un teren privat asemănător unui parc aflat în apropierea prestigioaselor colegii ale Universității Oxford
  • Interior renovat recent cu clase moderne, sală de fitness şi cafenea
  • Zonă spațioasă de relaxare pentru elevi echipată cu televizor cu ecran plat, Nintendo Wii, mese de ping pong şi mese de biliard
  • Curte interioară cu şezlonguri, cafenea şi zonă de grătar pe întreaga perioadă a anului
  • Excursii la spectacole şi musicaluri în West Endul londonez
  • Aflată la 5 minute de mers pe jos de stația de autobuz
  • Excursii organizate în Londra, Cambridge, Manchester, Stonehenge, Bath şi Brighton

Pentru plecările individuale se poate alege data începerii cursului (în fiecare zi de luni pe tot parcursul anului), intensitatea (20, 26 sau 32 de cursuri pe săptămână), durata (între 2 și 52 de săptămâni) și tipul de cazare (familie gazdă sau reședință). Școlile EF garantează avansarea unui nivel de cunoștințe la fiecare 6 săptămâni de studiu intensiv.


Acreditări

acreditare tabere internationale tabara internationala english uk acreditare tabere in strainatate acreditare CambEng_300_P_CMYK Private-further-educationUK_new

Cursurile în străinătate ținute în centrul Internațional de Limbi EF din Oxford sunt acreditate de către British Council. Toate cursurile de limbă engleză EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al English UK, centru de examinare Cambridge și se supune inspecțiilor și verificărilor periodice ale iPrivate Further Education (Inspectoratul Școlar pentru Învățământ Privat).