Australia

Pentru a combina studiul limbii engleze cu o aventură de neuitat, înscrie-te la un curs de limbă engleză în Australia, cel mai mic și izolat continent. Descoperă comorile naturale ale acestui loc cum ar fi Marea Barieră de Corali, kilometri întregi de plaje perfecte, Ayera`s Rock în mijlocul deșertului și vastul Outback, locul unde vei întâlni koala și canguri.

Australia

Prin acest curs în străinătate vei învăța limba engleză în stil australian și vei avea parte de un bun venit călduros datorită ospitalității și atitutidinii relaxate a australienilor.
Poți alege între două destinații grozave pentru a învăța engleza, la una dintre cele două școli de limba engleză EF dn Australia.

Învață Limba Engleză în Australia

Datorită mediului natural spectaculos și a climatului blând, un curs de limba engleză în Sydney înseamnă că vei învăța engleza într-o metropolă comfortabilă și sofisticată. Sydney oferă de asemenea multiple oportunități academice și de dezvoltare profesională. Cele mai căutate cursuri sunt cele de Engleză în Afaceri și practică în Sydney. Poți de asemenea să fii acceptat la o universitate din Australia prin Serviciile de Plasament în Universitățile din Australia.

Ce zici de un curs de limba engleză în Brisbane, care a fost votat orașul cu calitatea vieții cea mai ridicată din lume? Acest paradis al lejerității și distracției este este construit în jurul Râului Brisbane. Școala EF este la doar cinci minute de City Beach în renumitul district South Bank.

Cazare în Australia

Un curs de limba engleză în Australia include mai multe opțiuni de cazare. Cazarea la familii gazdă într-o cameră dublă este de obicei inclusă în prețul cursului. Cazarea la familii gazdă în Australia este modalitatea perfectă de a experimenta Australia ca oaspete, putând astfel să îți exersezi engleza într-un mediu informal.

Pentru mai multă flexibilitate, îți recomandăm să locuiești într-o reședință studențească.

Prețuri

Prețul unui curs de limba engleză în Australia variază în funcție de durată și tipul cursului, și de tipul de cazare pentru care optezi. Toate cursurile în străinătate oferite de noi în parteneriat cu Education First, cum ar fi un curs general de engleză în Sydney sau un curs intensiv de engleză în Brisbane, includ cazarea la familii gazdă, demi-pensiune, cursuri și materiale didactice personalizate. Dacă alegi un curs intensiv, vei avea acces 6 luni post-curs la cursurile de limbă iLab.

Destinații din Australia