Canada

Pe durata unui curs de engleză în Canada, te poți aștepta să vezi peisaje dramatice, natură spectaculoasă, orașe elegante și un stil de viață relaxat. Canada este țara în care se găsește cea mai mare stațiune de ski din America de Nord – Whistler Blackcomb din British Columbia, care are totodată și cel mai îndelungat sezon de ski de pe continent.

Canadienii sunt foarte mândri de țara lor, și de lucrurile ce îi diferențiază de vecinii lor de la sud – Statele Unite ale Americii. Canada are o politică de imigrări foarte deschisă, iar cetațenii statului sunt primitori și ospitalieri.

Cursuri în străinătate

Învață limba engleză în Canada

Poți alege un curs de limba engleză în Canada la școala EF din Toronto, Ontario – cel mai mare oraș al țării – cu nenumărate muzee, galerii de artă și teatre recunoscute de nivel mondial. Plimbă-te prin cartierele multi-culturale și vizitează diversele magazine și restaurante ce oferă delicatese din toate colțurile lumii. Toronto este totodată al treilea cel mai cunoscut oraș din lume pentru teatrele sale – dupa Londra și New York.

 

 

Prețul unui curs de limba engleză

Prețul unui curs de limba engleză în Canada depinde atât de durata și tipul cursului, cât și de tipul de cazare pe care îl preferi. Toate cursurile în străinătate, cum ar fi de exemplu un curs general de engleză în Toronto sau un curs intensiv de engleză în Vancouver includ cazarea la familii, demi-pensiune, precum și materiale didactice personalizate. Dacă optezi pentru un curs intensiv de engleză, vei avea de asemenea 6 luni acces post-curs la iLab – platforma online de învățare.

 

Destinații din Canada

Toronto

Învață engleza în cadrul acestei școli moderne, situată pe strada Portland, în apropierea principalelor atracții ale orașului Toronto.


Mai mult »

Vancouver

Școala EF Vancouver este situată în central orașului, oferind mediul propice pentru a învăța engleza în cadrul unui curs internațional.


Mai mult »