China

Învață limba chineză în China, un pământ antic cu o societate modernă și inspirantă. Fie că te uiți la populația de 1,3 miliarde de locuitori a Chinei, economia înfloritoare, industria manufacturieră sau vastul teritoriu pe care îl ocupă, China este o țară de oportunități nebănuite.

Mulți sunt de părere că China devine a treia superputere a lumii, împreună cu SUA și Uniunea Europeană. China este însă o țară a contrastelor rigide, de la zonele de coastă în plină înflorire economică la centrul țării axat pe agricultură și la podișurile și câmpiile sterpe. Un curs internațional de limba chineză în China iți va oferi oportunitatea de a experimenta la fața locului renașterea Chinei și de a înțelege această nouă putere a lumii.

Cursuri în străinătate

Învață limba chineză în China!

Vizitează situri imperiale cum ar fi Orașul Interzis și Reședința de Vară în timp ce urmezi un curs de chineză în Beijing. Beijing rămâne pentru mulți inima culturală și intelectuală a Chinei, pe lângă faptul că este centrul politic al țării.

Poți de asemenea să călătorești în sudul țării, în zona motorului creșterii economice dacă alegi un curs de chineză în Shangai. Vei vedea zone istorice umbrite de zgârie nori care parcă iau naștere peste noapte în unul dintre orașele lumii cu cea mai rapidă creștere.

Dacă vrei să înveți pentru viitor, în timp ce descoperi istoria prezentă la orice pas – învață chineza în China – locația ideală!

 

 

Cazare în China

Cursurile de limba chineză în străinătate includ două opțiuni de cazare, fie cazare la familii gazda fie în reședința studențească. Majoritatea familiilor gazdă din China oferă cazare în camere single și nenumărate variante de a îți exersa proaspetele abilități de limbă. Cazarea în camera single la familiile gazdă este inclusă în preț. Dacă îți dorești mai multă independență și o atmosferă internațională, poți alege un apartament disponibil la cerere.

Prețuri

Prețul cursului de chineză în China variază în funcție de durata și tipul cursului, cât și de opțiunea de cazare. Toate cursurile – cum ar fi un curs general de limba chineză în Beijing sau un curs intensiv de chineză – includ cazare, mese, cursuri și materiale didactice personalizate.

Destinații din China

Shanghai

Școala EF din Shanghai se găsește într-un cartier central, dar liniștit, locația ideală pentru a învăța limba chineză în scurt timp.


Mai mult »