Cursuri online

  • Cursuri engleză online
  • Cursuri personalizate online
  • Inveti engleza online
  • Cursuri grupuri mici engleza

English Live - Cursuri de limba engleză online

Vârsta minimă pentru participare: Fără vârstă minimă

Fie că vrei să avansezi în carieră, să călătorești în străinătate sau să obții rezultate bune la examen, oricare ar fi țelul tău, cursurile online îți oferă un succes garantat.

Chiar de ești începător și te afli la primul tău curs de engleză, sau vorbitor avansat căutând să îți perfecționezi cunoștințele într-un anumit domeniu, cursurile online sunt cea mai rapidă cale spre a vorbi engleza cu încredere.

Cu 50 de ani de experiență în predare de limbi străine știm că fiecare student este diferit. Așadar, alături de profesori experți din întreaga lume, specializați pe studii online, fiecare curs este adaptat nevoilor, cunoștințelor și programului fiecărui elev.

Cum funcționează un curs online adaptat preferințelor tale?

Nivelul tău

Odată ce ai intrat pe contul tău, vei răspunde câtorva întrebări simple și vei susține un test de plasament pentru stabilirea nivelului de cunoștințe și alegerea unui program care să te ajute la îndeplinirea setului tău de scopuri personale.

Programul tău

Lecțiile noastre interactive sunt disponibile la orice oră, pe orice dispozitiv, pentru a se adapta programului tău. Poți alege să îți perfecționezi pronunția și să primești consultanță personală în cadrul sesiunilor individuale cu unul din profesorii noștri calificați. Sau poți să exersezi conversația cu grupele de maxim 5 studenți pe același nivel de cunoștințe, disponibile la fiecare 30 de minute, pe tot parcursul zilei.

Domeniul tău

Folosește cursurile specializate de business, turism sau pregătire pentru examen. Dezvoltă-ți vocabularul de specialitate pentru domeniul în care lucrezi cu modulul Business, sau învață să comunici clar ca turist în aeroport, la hotel sau unde vei călători în jurul lumii cu English Travel.

Rezultatele tale

Poți parcurge fiecare dintre cele 16 niveluri de limba engleză, de la A1 la C2, conform cadrului Common European Framework of Reference (CEFR). Vei dobândi o diplomă de limba engleză pentru fiecare nivel trecut, astfel să poți demonstra cu ușurință competențele de limba engleză recunoscute internațional de către universități și angajatori. Poți chiar să adaugi certificatul la profilul tău de LinkedIn cu un simplu click.

Alătură-te unui mediu de studiu relaxat în care poți învăța și comunica în limba engleză cu profesori și studenți din jurul lumii. Studiază după un program adaptat stilului tău de viață pentru rezultate garantate.

Solicită mai multe informații

Un consultant Qdays îți va oferi mai multe detalii.

 variante curs online preturi 1

Avantajele unui curs online cu EF:

  • Studiu personalizat – Cursurile sunt distribuite pe 16 niveluri de competențe, aliniate sistemului internațional CEFR pentru limba engleză. Așadar, poți studia și îți poți îmbunătăți cunoștințele începând cu orice nivel, de la începător la avansat.
  • Materiale multimedia – Lecțiile interactive oferă exemple de limba engleză vorbită în viața de zi cu zi la locul de muncă, la școală sau în călătorii. Învață în ritmul tău având la dispoziție sute de cursuri pentru scriere, citire și vorbire încă din prima zi de curs.
  • Sesiuni interactive – Învață și exersează cu profesori experți, fie unu la unu sau în grupe de 4-5 studenți pe nivelul tău de cunoștințe, veniți din toate colțurile lumii.
  • Program flexibil – Sesiunile live încep la fiecare 30 de minute, 24 de ore din 24, astfel fiecare curs se adaptează programului tău și stilului tău de viață.
  • Diplomă acreditată – După parcurgerea fiecărui nivel, vei susține un test în urma căruia primești un certificat EFSET ce atestă cunoștințele dobândite.