Franța

Fie că ești în căutare de orașe romantice, vii pitoresti, plaje scăldate de soare sau lanțuri muntoase pline de zăpadă, Franța este o destinație idilică. În timp ce urmezi un curs de limba franceză în Franța, vei putea să te bucuri de o mare varietate de peisaje, expoziții de artă și delicii culinare care fac din Franța una dintre destinațiile turistice de top ale lumii, și toate acestea pe masură ce vei învăța limba francează.

Franța

La școlile EF de limba franceză din Franța te poți pregăti pentru examene de limba franceză, cum ar fi DELF cu DALF, cu unul dintre cursurile EF de pregătire pentru examene.
Dacă alegi un curs de limba franceză în Franța, ai mai multe opțiuni de cazare pentru fiecare destinație: familie gazdă, reședință studențească sau hotel.

Învață Limba Franceză în Franța!

Ernest Hemingway zicea „Dacă ești suficient de norocos să fi trăit la Paris în tinerețe, atunci oriunde vei merge în restul vieții, orașul rămâne cu tine”. Alege un curs în străinătate prin care să înveți limba franceză în Paris, și descoperă stilul de viață parizian. Arhitectura faimoasă, muzeele incredibile, piețele vechi și încântătoare, cafenelele neobișnuite, restaurantele faimoase și teatrele originale te vor fascina.

Poți opta și pentru un curs de limba franceză în Nisa, inima rivierei franceze, bucurându-te de plajele recunoscute mondial și stațiunile de la malul mării. Fiind acreditată de prestigioasa organizație EAQUALS și beneficiind de cea mai importantă acreditare oferită în Franța – Label Qualité Français Langue Etrangère, școala EF din Nisa combină o școală de calitate excelentă cu o locație de top în centrul orașului.

Prețuri

Prețul pentru un curs de limba franceză în Franța depinde de locație, durata, tipul cursului și de tipul de cazare pentru care optezi. Toate cursurile de limba franceză în străinătate, cum ar fi de exemplu un curs general de limba franceză în Nisa sau un curs intensiv de franceză în Paris, includ cazarea la familii gazdă și demi-pensiune, cursuri și materiale didactice personalizate.

Cazarea în Franța

Dacă alegi un curs de limba franceză în Franța, ai mai multe opțiuni de cazare. Alege să stai la o familie gazdă atent selecționată, locul în camera dublă fiind de obicei inclus în prețul cursului. Cazarea la familii este o modalitate excelentă de a experimenta viața în sânul comunității și să-ți exersezi franceza într-o atmosferă relaxată. Dacă însă îți dorești independență și un mediu internațional, o opțiune mai bună sunt reședințele EF. În Nisa, Villa Saint Exupéry oferă cazare pe parcursul anului în camere duble/triple, sau, pentru un supliment, în camere single. Micul dejun de tip bufet-suedez este inclus în preț. Internetul Wi-Fi este gratuit. Pe perioada verii, sunt disponibile multe alte opțiuni de cazare pentru cei care optează pentru un curs de limbă franceză în străinătate.

În Paris, reședințele studențești fac parte din lanțul Aparthotel Citea, cu trei locații răspândite în oraș, dintre care două la 15 minute de Champs Elysées și a treia în apropiere de Bois de Vincennes și Place de la Nation. Poți opta pentru un loc în cameră dublă sau o cameră triplă/cvatruplă. Telefon, televizor cu cablu și acces la internet wireless sunt disponibile. Aceasta reședință îți oferă maximă flexibilitate.

Destinații din Franța