Germania

Înscrie-te la un curs de limba germană în străinătate și experimentează orașele vibrante, satele medievale, castelele romantice, vechile fortărețe misterioase și festivalurile locale pline de viață – toate astea transformă Germania într-o destinație captivantă pentru un curs de limba germană.

Germania

Înscrie-te la cursurile de limba germană EF în Germania, unde prietenoasa echipă a școlilor, condusă de Juergen Oehler, director de peste 20 de ani, te va instrui în tainele limbii germane în cel mai scurt timp. În timpul vacanței în Germania, te poți pregăti pentru un test de limba germană: TestDaF, Zertifikat Deutsch sau Kleines Deutsches Sprachdiplom.
Avem mai multe opțiuni de cazare pentru cei care optează pentru curs de limba germană în străinătate.

Învață limba germană în Germania!

Învață limba germană în Munchen, capitala Bavariei, oraș faimos datorită scenei artistice animate, delicioaselor beri locale și a unui simț răspândit de ospitalitate. La școala de limba germană din Munchen se pot alege cursuri de limba germană pentru juniori (elevi mai mari de 13 ani), elevi cu vârstă de peste 16 ani sau tineri profesioniști (cursanți de peste 25 ani).

La școala de limba germană din Berlin sunt acceptați elevii cu vârsta de peste 16 ani.

Prețuri

Prețul pentru un curs de limba germană în Germania depinde de durată, de tipul cursului, și de tipul de cazare pe care îl alegi. Toate cursurile, cum ar fi un curs general de limba germană în Munchen sau un curs de limba germană pentru juniori în Berlin, includ cazarea la familii gazdă, demi-pensiune, materiale și cursuri personalizate.

Cazare în Germania

Cazarea la familii gazdă este o modalitate excelentă de a experimenta viața în familiile bavareze. Astfel, îți poți exersa limba germană în afară clasei – poate în timpul cinei cu familia. Cazarea în cameră dublă este de obicei inclusă în prețul pachetului de curs de germană. Dacă îți dorești mai multă independență și o atmosferă internațională, o opțiune indicată este cazarea în reședință. Aceasta este situată într-un hostel pentru tineri numit Haus International, un loc foarte popular printre studenți datorită locației centrale și a acesului ușor la mijloace de transport, magazine și localuri.

Destinații din Germania