Irlanda

Alege să înveți engleza printr-un curs internațional în Irlanda și vei studia în mijlocul unui amestec interesant de istorie antică și cultură modernă vibrantă. Cultura irlandeză este una bogată în legende, de la povești romantice cu războinici la zâne și demoni, iar mituri celtice încă răzbat în viața de zi cu zi.

Irlanda

Astăzi, Irlanda este în plină dezvoltare și inovație, în mare parte datorită generației întinerite – mai mult de jumătate din populația Irlandei are sub 30 de ani! Capitala Republicii Irlanda este Dublin, una dintre cele mai la modă capitale europene, iar dacă alegi cursul de limba engleză în străinătate ținut în Dublin vei fi chiar în centrul acțiunii.

Învață limba engleză în Irlanda

Pe durata unui curs de limba engleză în Irlanda, vei avea posibilitatea să experimentezi multe lucuri noi, de la a asculta muzică tradițională la festivaluri rurale, vizitarea siturilor istorice și a clădirilor, plimbări în zona rurală plină de verdeață, și o viață de noapte agitată în numeroasele puburi și săli de concerte din Dublin. Nu trebuie ratată o vizită la Trinity College Dublin, unde, în maiestoasă bibliotecă veche, puteți admira renumita Book of Kells.

Vei învăța engleză în timp ce vei aprofunda cultura irlandeză și poate vei încerca un pahar de Guinness, o bere irlandeză faimoasă în toată lumea, ce se bucură de peste 250 de ani de tradiție.

Orașul pulsează cu energie datorită restaurantelor excelente, magazinașelor chic, puburilor legendare, frumoaselor galerii de artă, parcurilor verzi, arhitecturii elegante, istoriei fascinante și turbulente, dar și locației excelente de lângă Marea Irlandeză.

Pe durata weekendului, sunt o mulțime de locații interesante care merită vizitate în timpul unui curs de engleză în Irlanda: Belfast, capitala Irlandei de Nord, renumită datorită vieții de noapte excelente, și de asemenea Galway, Cliffs of Moher, Limerick și Cork.

Cazarea în Irlanda

Oricare dintre cursurile noastre în străinătate include câteva opțiuni de cazare. În Irlanda, cazarea în familie gazdă îți oferă o selecție de camere duble la familii atent selecționate, variantă care este de obicei inclusă în pachetul cursului. Alegerea acestei variante este o metodă excelentă de a observa cum trăiesc localnicii și cum își desfășoară viața de zi cu zi.

Pentru cei care caută independență și o atmosferă internațională, o alegere excelentă este un cămin studențesc. În Dublin poți sta pe parcursul anului într-o cameră dublă/triplă la reședința Lad Lane. Bucătăria este la comun, complet echipată, iar clădirea este la doar cinci minute de școala EF. Dacă vei urma acest curs în străinătate pe perioada verii, poți opta pentru cazare la Dublin City University, unde poți stă într-o cameră dublă, în căminul universității.

Prețuri

Prețul unui curs de limba engleză în Irlanda variază în funcție de durată, tipul cursului și varianta de cazare pentru care optezi. Toate cursurile, spre exemplu cursul general de engleză în Dublin sau cursul intensiv de engleză în Dublin, includ cazare la familii gazdă, demi-pensiune, cât și cursuri și materiale de curs personalizate. Dacă alegi un curs intensiv, ai de asemenea 6 luni de acces post-curs la lecțiile online.

Destinații din Irlanda