Italia

Alege un curs de italiană în Italia și experimentează una dintre cele mai renumite destinații turistice din lume, în timp ce înveți una dintre cele mai frumoase limbi. Acest curs în străinătate îți oferă oportunitatea exclusivă să descoperi ruinele Romei antice, canalele Veneției și magazinașele chic din Milan, în timp ce înveți limba italiană.

Însă Italia oferă mai mult decât turism. Bucătăria italienească este una dintre cele mai sănătoase și delicioase din lume, cu ingrediente de sezon preparate în stil mediteranean tradițional. De asemenea, industria cinematografică și a modei sunt pline de viață și creativitate. Învață italiană în Italia la Centrul de Limbi Străine EF, și astfel vei putea să îți completezi cursul cu clase de interes special, cum ar fi arhitectura romană, italiană în afaceri sau bucătăria italienească.

Cursuri în străinătate

Învață limba italiană în Italia!

EF oferă cursuri de limba italiană în Roma, Orașul Etern – un muzeu în aer liber al Romei Antice și un centru plin de viață al vieții italienești moderne.

Studiază limba italiană în centrul Romei la noua școală EF, în timp ce te vei bucura de istoria acestui oraș incredibil. După ore, îți poți exersa limba italiană cu localnicii într-o varietate de restaurante și cafenele, sau în confortul casei alături de o familie de italieni primitori.

Cursurile internaționale EF din Italia îți oferă posibilitatea de a învăța cultura locală printr-o experiență cu adevărat deosebită.

 

 

Cazare în Italia

În timp ce locuiești la familia gazdă, vei avea posibilitatea de a îți exersa nivelul de italiană într-o atmosferă familială relaxată. Cazarea în cameră dublă este de obicei inclusă în prețul cursului.

Dacă ești în căutare de mai multă independență, nu uita să întrebi despre posibilitatea cazării în reședințe.

Prețuri

Prețul unui curs de limba italiană în Italia depinde de durată, de tipul cursului, și de tipul de cazare pe care îl preferi. Toate cursurile în străinătate, de exemplu un curs general de limba italiană în Roma sau un curs intensiv de limba italiană, includ cazarea, demi-pensiune, cursuri și materiale didactice personalizate.

Destinații din Italia

Roma

Curs de limba italiană la Roma, unde puteți alege cursuri de pregătire pentru examene de limba italiană și cursuri de interes special.


Mai mult »