Japonia

Japonia modernă este un amestec fascinant de tradiții străvechi, orașe futuriste și peisaje impresionante. În timpul cursurilor de limba japoneză din Japonia vei descoperi o țară care adună laolaltă zumzetul orașelor internaționale, secole de istorie antică, maiestuoase sate deluroase, plaje superbe și vârfuri acoperite de zăpadă într-o insulă-arhipelag mai mică decât statul California.

Japonia

Atât cultural, cât și geografic, Japonia este națiune unică din lume. Alege un curs în străinătate de limba japoneză în Japonia, la centrul EF din Tokyo, descoperă cultura locală și călătorește.

Învață limba japoneză în Japonia!

Vizitează Tsukiji Fish Market din Tokyo și alege un platou de sushi. În timpul petrecut în capitala Japoniei, alege un tur al magnificului altarul Shinto de Meiji, sau admiră luminile strălucitoare ale unuia dintre oraşele cele mai energetice din lume. În weekend, explorează centrul cultural al Kyoto, peisajul montan din Takayama sau bucură-te de priveliştea oferită de un izvor natural fierbinte de la poalele Muntelui Fuji.

Prețuri

Prețul cursului de japoneză în Japonia variază în funcție de durata și tipul cursului, cât și de opțiunea de cazare. Toate cursurile – cum ar fi un curs general de limba japoneză în Tokyo sau un curs intensiv de japoneză în Tokyo – includ cazare, mese, cursuri și materiale didactice personalizate.

Destinații din Japonia