Tokyo

Vârsta: 16 ani
Tokyo-1

Învățând limba japoneză în Tokyo aveți posibilitatea să deschideți ușa către o nouă lume, unde luminile orașului strălucesc mai tare și strada pulsează de energie, iar acest curs internațional vă poate ajuta în aces sens. Centrul Internațional de Limbi Străine EF Tokyo este situat în inima orașului, într-unul dintre cartierele la modă, la câțiva pași de cafenele, magazine și baruri de sushi. De aici veţi ajunge uşor la mijloacele de transport în comun și la pistele de ciclism în timpe ce veți studia într-unul dintre cele mai energice orașe.

Contactați-ne pentru a vă personaliza cursul de limba japoneză în străinătate, în funcție de: durata cursului (minim 2 săptămâni, maxim 52 săptămâni), intensitatea cursului (20, 26 sau 32 de sesiuni / săptămână), tipul de cazare preferat.

Mai multe informatii

Avantajele școlii de limba japoneză EF Tokyo, Japonia:

 • Școală modernă aflată în renumita zonă Shibuya
 • Săli de clasă luminoase și și moderne, cu vedere la panorama frumoasă a oraşului Tokyo
 • Cursuri de cultură japoneză, istorie și film
 • Oportunități de exersare a limbii japoneze cu studenții locali
 • Excursii la Museul Ghibli, Kyoto, Nikko, Muntele Fuji, etc.
 • Restaurante, cafenele, magazine și arcade înconjoară şcoala
 • Rețea de transport excelentă

Elevii înscriși la cursurile de limba japoneză în străinătate cu predare în Tokyo beneficiază de un campus modern, completat de clase luminoase și un loc de relaxare pentru studenți. Sunt oferite cursuri de interes special în cultura japoneză, istorie și film pentru a înlesni tranziția spre viața din Tokyo. Astfel, veți putea comanda mese tradiționale, veți cere indicații și veți conversa în japoneză în cel mai scurt timp posibil.

Descoperă orașul Tokyo cu EF

Tokyo este un oraș unic în lume, cu o cultură, aspect și un aer aparte. Este unul dintre cele mai îndrăznețe, mai luminoase și mai interesante orașe de pe planetă. Dar printre agitația și zgomotul din această metropolă sunt zone de liniște ce se găsesc în cafenele liniștite ascunse în aleile orașului și parcurile cu pagode, ce au rolul de „plămâni” ai orașului.

În timpul cursurilor de limba japoneză în Tokyo, veți descoperi un oraș care îmbrățișează viitorul în timp ce trecutul este conservat. Urmăriţi oamenii în aglomeratul district Shibuya, unde puteţi vedea cele mai moderne tendinţe în materie de modă. Încercați sushi la Tsukiji Fish Market și urmăriți cum maestrul bucătar rulează ingredientele. Puteți merge cu bicicleta până la Palatul Imperial, locul unde încă locuiește împăratul japoniei, și face un picnic sub copacii de cireș înfloriți.

Plimbări și cultură

O simplă plimbare prin centrul orașului Tokyo și o scurtă oprire pentru prânz reprezintă o experiență culturală. Însă iubitorii de artă pot vizita Muzeul Ghibil, dedicat anime-urilor japoneze sau Muzeul Edo-Tokyo. Iubitorii de peisaje deosebite nu ar trebui să rateze magnificul Meiji Shrine, Imperial Palace sau preveliștile din Tokyo Tower.

Cumpărături

În Tokyo există o varietate de cartiere în „stil occidental” unde puteți face cumpărături, însă pentru o experință autentică alegeți piața pescărească Tsukiji, pentru a gusta sushi proaspăt sau pentru a urmări cum pescarii aduc capturile zilei – le fel cum se întâmplă de sute de ani.

Sporturi și activități în aer liber

Puteți încuraja echipa favorită de baseball a orașului, Yomiuri Giants, în timp ce savurați tăieței în tribunele de la Tokyo Dome. Priviți stiluri antice de luptă japoneză la un meci de sumo sau faceți mişcare pedalând pe bicicletă sub copacii Ginkgo de pe Bulevardul Icho Namiki.

Excursii

Descoperiți partea mai liniștită a orașului Tokyo cu o croazieră pe râul Sumida-Gawa sau bucurați-vă de aventură escaladând vârfurile renumitului Munte Fiji într-o drumeţie organizată. Vizitarea orașelor învecinate, cum ar fi Kyoto sau regiunile ce înjoconjoară Nikko, este înlesnită de excelentul sistem feroviar de mare vitează.

Tarif curs 2 săptămâni: de la 1490 EUR

Tariful include:

 • 20 de sesiuni de limba japoneză pe săptămână
 • cazare la familie gazdă în cameră twin
 • demi-pensiune în timpul săptămânii, pensiune completă în weekend

Tariful nu include:

 • taxa de înscriere la curs: 150 EUR (obligatoriu)
 • asigurarea în caz de anulare: 85 EUR (obligatoriu)
 • cărți și materiale de studiu: 80 EUR (obligatoriu)
 • transfer de la aeroport la cazare și retur: obligatoriu pentru elevii sub 18 ani
 • supliment de vară: obligatoriu pentru cursurile ce se desfășoară în perioada iunie – august
 • supliment cazare în reședință (opțional)
 • asigurare de călătorie: de la 95 EUR/două săptămâni (opțional)

Acreditări

Toate cursurile din străinătate organizate de către EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School.

De asemenea, profesori ai școlii EF Tokyo predau cursuri de limba japoneză în Japonia și pentru Eastern Washington University.

Acreditare - 1 Acreditare - 2 Acreditare - 3
Contactați-ne pentru a vă personaliza cursul de limba japoneză în străinătate, în funcție de: durata cursului (minim 2 săptămâni, maxim 52 săptămâni), intensitatea cursului (20, 26 sau 32 de sesiuni / săptămână), tipul de cazare preferat.