Malta

Alege un curs de engleză în Malta și învață engleza sub palmieri, cu soarele deasupra capului și picioarele în apele albastre ale Mediteranei.

Malta

Malta, aflată la 100 km sud de Sicilia, este binecuvântată cu un climat blând, peisaje superbe și o istorie fascinantă.
Școala principală de limba engleză EF Malta se află în St. Julian’s, renumita stațiune turistică. Pe perioada verii, EF deschide și centrul din Sliema pentru eleviii juniori (14 – 17 ani).

Învață limba engleză în Malta

Engleza fiind limba oficială, Malta este locul ideal pentru un curs în străinătate, combinând cursurile de limba engleză de înaltă calitate oferite de Education First cu mult soare mediteranean.

Prețuri

Prețul unui curs de limba engleză în Malta depinde atât de durată și tipul cursului, cât și de tipul de cazare pe care îl preferi. Toate cursurile internaționale organizate în Malta, cum ar fi de exemplu un curs general de engleză sau un curs intensiv de engleză în Malta, includ cazarea la familii, demi-pensiune, precum și materiale didactice personalizate. Dacă optezi pentru un curs în străinătate de engleză intensivă, vei avea de asemenea 6 luni acces post-curs la iLab – platforma online de învățare.

Cazare în Malta

Orice curs internațional de limba engleză în Malta include câteva opțiuni de cazare. Cazarea la una dintre familiile gazdă atent selecționate din Malta este inclusă în prețul acestui curs în străinătate.

Dacă îți dorești mai multă independență și o atmosferă internațională, alege să locuiești într-o reședință studențească. EF are o varietate de reședințe sezoniere în Malta, atât în, cât și în jurul St. Julian’s și Sliema.

Elevii care urmează un curs de limba engleză în St. Julian’s pot alege să stea într-un hotel sau într-un apartament. De exemplu, Hotelul Gorgiani oferă camere duble/triple/cvatruple cu mic dejun la Nero Café.

Destinații din Malta