Noua Zeelanda

Știați că locuitorilor din Noua Zeelandă li se spune „Kiwis”? Cunoașteți cultura de la interior spre exterior printr-un curs de limba engleză în Noua Zeelandă, scufundându-vă în cultura și mediul înconjurător unice ale acestei națiuni insulare.

Noua Zeelanda

Deși este de aceeași dimensiune ca Marea Britanie sau Japonia, Noua Zeelandă are doar 4 milioane de locuitori, fiind o destinație ideală pentru iubitorii de natură. În plus, peisajele sunt spectaculoase și diverse, variind de la lanțuri muntoase acoperite de zăpadă, cu vulcani fumeganzi, la păduri tropicale luxuriante și coaste întinse.
Școala EF de limba engleză din Noua Zeelandă este situată în Auckland, un oraș renumit pentru încântătoarea vedere la port și ospitalitatea locuitorilor săi.

Învață Limba Engleză în Noua Zeelandă!

Noua Zeelandă oferă un climat temperat tot timpul anului, cu multe ocazii de schi și snowboard în timpul iernii. Vara este posibil, în aceeași zi, să faceți surf dimineață și să vizitați un ghețar după-amiază. Îți sună uimitor? Atunci acest curs în străinătate a fost gândit pentru tine!

În limba maternă din Noua Zeelandă, Maori, Auckland este cunoscut ca Tamaki-Makau-Rau sau “fata cu o sută de pețitori”, pentru că terenul în zonă a fost atât de dorit de multe triburi. În timpul unui curs de limbă engleză în Auckland veți studia limbă engleză chiar în mijlocul districtului universitar plin de viață, un loc perfect dacă doriți să studiați o serie de subiecte interesante într-un mediu academic provocator.

Cazare în Noua Zeelandă

Ca toate cursurileinternaționale EF, cursul de limba engleză în Noua Zeelandă include mai multe opțiuni de cazare. Varianta de cazare la o familie gazdă atent selecționată într-o cameră dublă este de obicei inclusă în prețul pachetului de curs. Cazarea la familie gazdă în Noua Zeelandă este o modalitate excelentă de a obține un sentiment autentic de viață la țară, care vă oferă oportunități suplimentare de a practica limba engleză cu vorbitori nativi de limbă engleză, aceasta fiind un mare avantaj în cazul oricărui curs în străinătate oferit de noi. Alternativ, puteți alege din două apartamente studențești deschise pe tot parcursul anului: Columbia, la doar zece minute de mers pe jos de școală EF, cu camere single/duble/triple/cvadruple, sau Empire: apartamente cu camere single/duble/triple/cvadruple, inclusiv facilități comune, o sală de sport și de film.

Prețuri

Prețul pentru un curs de limba engleză în Noua Zeelandă depinde de durata, tipul cursului și de tipul de cazare. Toate cursurile, cum ar fi de exemplu un curs general de engleză în Auckland sau un curs intensiv de engleză în Auckland, includ cazarea la familii, demi-pensiune, cursuri și materiale didactice personalizate. Dacă alegeți un curs intensiv, veți avea acces timp de 6 luni post-curs la cursuri online.

Destinații din Noua Zeelanda