Singapore

Alege un curs de limba engleză în Singapore, un oraș prosper și bogat în cultură, artă și bucătărie. Fiind format dintr-o insulă principală și alte 63 de insulițe, Singapore oferă o multitudine de lucruri de văzut și de descoperit.

Petrece câteva săptămâni în acest oraș divers și modern, și experimentează un mix de culturi chinezești, vestice, malaeze și indiene. Aici vei găsi un amestec culinar, o scenă artistică contemporană și cele mai bune locuri de cumpărături din sudul Asiei. Aceasta metropolă a Asiei combină ce e mai bun din est și vest – iar la școala de limba engleză EF Singapore te vei afla în mijlocul amândurora.

Cursuri în Străinătate

Învață Limba Engleză în Singapore

Un curs de engleză în Singapore îți oferă posibilitatea de a învăța despre cultura locală printr-o experiență reală.

Studiază engleza în centrul Singaporeului și bucură-te de atracțiile istorice și contemporane ale orașului. Dupa cursuri, alătură-te localnicilor într-una din multele cafenele din Clarke Quay înainte să te îndrepți spre casă pentru a studia.

În timpul weekendului, sunt o mulțime de activități la care poți lua parte, incluzând safari pe timp de noapte în Gradina Zoologică din Singapore, mountain biking sau descoperind Insula Sentosa.

 

 

Cazare în Singapore

Dacă alegi să stai la o familie gazdă, vei avea ocazia să îți exersezi engleza sau mandarina cu alți nativi și o camera dublă este de obicei inclusă în prețul cursului.

Dacă preferi un stil de viață independent, poți sta într-una din cele două reședințe EF din apropierea școlii – EF Residence Singapore International și EF Residence Vinga International. Ambele sunt localizate în centrul orașului și oferă opțiunea de cazare în camera single sau dublă, oferind facilități moderne.

Prețuri

Prețul cursului în Singapore variază în funcție de durata, tipul cursului și de tipul de cazare pentru care optezi. Toate cursurile în străinătate oferite de Qdays în parteneriat cu Education First, cum ar fi un curs general de limba engleză în Singapore sau un curs intensiv, includ cazarea, mese și cursuri

Destinații din Singapore

Singapore

Aflată în centrul orașului, școala de engleză din Singapore îți permite accesul rapid la atracțiile istorice și la cele contemporane ale orașului.


Mai mult »