Spania

Spania este țara flamenco-ului, a luptelor cu tauri, a plajelor fantastice cu mult, mult soare! Alege un curs de spaniolă în Spania și descoperă cultura locală în eleganta Barcelona sau în Malaga, pe țârmul Mării Meditereene.

Spania

Fiecare regiune din Spania este unică din punct de vedere geografic, climatic și chiar și în ceea ce privește personalitatea locuitorilor. Delectează-te la cafenelele adorabile cu tapas sau mergi să înoți într-una dintre lagunele ispititoare. Când ai terminat de descoperit orașul de destinație, fă o plimbare în regiunile rurale și descoperă frumoasele sate și orașe, unde vei întâlni stiluri arhitecturale variate, de la palate arabice delicate la construcții futuristice cum este Muzeul Guggenheim din Bilbao.
Școlile de limba spaniolă din Spania se află în Barcelona și Malaga.

Învață limba spaniolă în Spania

Cel mai la modă oraș spaniol, Barcelona, este o destinație modernă, ideală pentru cursuri de limbă spaniolă în străinătate, cu o istorie agitată de 2,000 de ani. Dacă alegi un curs de limba spaniolă în Barcelona, te vei găsi în mijlocul acțiunii acestui oraș agitat. Dacă ești în căutare de zile însorite, optează pentru un curs de limba spaniolă în Malaga. Având plaje fantastice, o scenă culturală de primă mână și terenuri de golf renumite la nivel mondial, Malaga are câte ceva pentru fiecare.

Prețuri

Prețul pentru cursul de limba spaniolă în Spania depinde atât de durată și tipul cursului, cât și de tipul de cazare pentru care optezi. Toate cursurile, cum ar fi un curs general de spaniolă în Barcelona sau un curs intensiv de spaniolă în Malaga includ cazarea fie în reședință (Malaga), fie la o familie gazdă. Un meniu personalizat (acolo unde se aplică) cât și cursuri și materiale didactice personalizate sunt de asemenea incluse în preț.

Cazare în Spania

Cursurile de limba spaniolă în Spania includ o varietate de opțiuni de cazare. Dacă optezi pentru cazarea la gazdă, vei fi primit într-un mediu ospitalier de către o familie locală. O cameră dublă este de obicei inclusă în prețul cursului. Cazarea la familii este o modalitate excelentă de a avea o experiență cu adevărat autentică, care este una dintre principalele avantaje al unui curs în străinătate.

Dacă ești în căutare de mai multă independență și un mediu internațional, o opțiune mai bună este să stai în reședință. În Barcelona poți sta în cămin, în camere duble sau triple. Acest tip de cazare include facilități comune și mic dejun. Celelalte mese pot fi cumpărate de la cantina școlii.

Dacă alegi Malaga, poți sta în reședința EF, o vilă renovată din superbul cartier Pedregalejo, la doar 15 minute de centrul orașului. Aici, poți opta pentru o cameră triplă sau cvatruplă, iar micul dejun este inclus de luni până vineri. Camere single sunt de asemenea disponibile. Totodată, facilitățile, televizoarele din fiecare cameră și multele alte beneficii fac din această opțiune de cazare una la mare căutare. Vila are o bucătărie comună, o terasă și o grădină privată liniștită.

Destinații din Spania