Madrid

 • Cursuri spaniolă Madrid
 • Cursuri spaniolă Madrid
 • Cursuri spaniolă Madrid

Curs de limba spaniolă în străinătate

Vârsta minimă pentru participare: 16 ani

Înscrie-te la un curs EF de limba spaniolă în Madrid şi experimentează Spania modernă într-o capitală cu o cultură bogată şi o moştenire ce datează de secole.

Învaţă spaniola în Madrid şi plonjează în sofisticata cultură spaniolă. Şcoala EF se află în elegantul cartier Salamanca, locul unde vei găsi unele dintre cele mai bune pieţe acoperite din oraş şi buticuri. De aici, eşti la câteva staţii de metrou de Plaza Mayor, un centru plin de viaţă pentru locuitorii Madridului.

Cursurile de limba spaniolă în străinătate organizate în Madrid se axează pe fluenţa conversaţională astfel încât elevii să fie pregătiţi pentru interacţiuni în afara orelor de curs. Nu vei întâmpina dificultăţi în a comanda o farfurie de tapas într-o cafenea de cartier sau când vei ruga un localnic să îţi facă o poză în faţa Palatului Regal din Madrid. Elevii care intenţionează să urmeze studii în străinătate prin intermediul unei facultăţi din Spania pot beneficia de cursurile de pregătire pentru examenul DELE.

Capitala culturală a Spaniei

Madrid este denumit adeseori cel mai „spaniol” oraş al Spaniei. Pe lângă faptul că este capitala politică a ţării, Madrid este epicentrul culturii spaniole. Tradiţii vechi de secole se păstrează în Madrid, aşa cum este evidenţiat de cozile din faţa arenelor unde se desfăşoară luptele de tauri şi de continua popularitate a dansului flamenco.

Madridul conservă tradiţiile spaniole foarte bine, dar acceptă de asemenea tendinţele emergente din modă, artă şi design la fel de mult ca orice alt oraş european. În afara orelor de limba spaniolă din Madrid, plimbă-te prin buticurile aflate de-a lungul Calle de Serrano, cea mai exclusivistă stradă de cumpărături din oraş. Poţi petrece o zi întreagă admirând capodoperele din Muzeul del Prado. Alătură-te localnicilor în timp ce îşi încurajează mult iubita echipă Real Madrid pe Stadionul Bernabéu. Sau încearcă paella la Sobrino de Botín din Plaza Mayor, considerat a fi cel mai vechi restaurant din lume. Madrid este cel mai cosmopolit oraş din ţară, dar, cu toate acestea, tradiţia este adânc înrădăcinată în capitala Spaniei.

Curs spaniola_Spania_Madrid

Cultură

Gustă paella la o cafenea din Plaza Mayor, piaţa centrală din Madrid. Admiră imensul palat imperial Palacio Real, reşedinţa monarhiei spaniole. Fă un tur al Templo de Debod, un antic templu egiptean din Parque de la Montana. Alătură-te mulţimii la impunătorul Las Ventas Bullring. Plimbă-te prin Muzeul Prado, unde vei găsi opere de artă ale pictorului spaniol Francisco Goya, alături de nenumăraţi alţii.

Cumpărături

Madridul este o destinaţie renumită de cumpărături în Europa. Vei găsi mărci internaţionale în cel mai mare magazin din ţară – El Corte Ingles. Buticuri şic pot fi găsite în cartierul Salamanca, la câteva minute de şcoala EF, şi poţi găsi curiozităţi la piaţa săptămânală de vechituri El Rastro.

Excursii

Madrid este situat în centrul geografic al ţării, devenind astfel punctul ideal de plecare pentru călătorii în jurul ţării. Descoperă viaţa pe coastă în Barcelona, Malaga sau San Sebastian. Acest curs în străinătate îți oferă posibilitatea să vizitezi Granada pentru arhitectura maură, Ibiza pentru petrecerile de neuitat şi Maroc pentru a experimenta viaţa în nordul Africii.

Viaţa de noapte

Viaţa de noapte este o parte intrinsecă din cultura Madridului. Participă la un spectacol tradiţional de flamenco într-un club de pe Gran Via, artera principală a oraşului. Încearcă tapas într-o cafenea de pe Puerta Del Sol. Vizitează galeriile de la Muzeul Naţional de Artă Reina Sofia înainte de a te îndrepta spre cluburi şi baruri care sunt deschise până răsare soarele.

Tarif curs 2 săptămâni: de la 1150 USD (Dolari Americani)

Tariful include:

 • 20 de sesiuni de limba spaniolă pe săptămână
 • cazare la familie gazdă în cameră twin cu demipensiune în timpul săptămânii, pensiune completă în weekend

Tariful nu include:

 • taxa de înscriere la curs: 195 USD (obligatoriu)
 • asigurarea în caz de anulare: 95 USD (obligatoriu)
 • cărți și materiale de studiu: 75 USD (obligatoriu)
 • transfer de la aeroport la cazare și retur: de la 60 USD/direcție (obligatoriu pentru elevii sub 18 ani)
 • supliment de vară: 60 USD/săptămână (obligatoriu pentru cursurile ce se desfășoară în perioada iunie – august)
 • supliment cazare în reședință (opțional)

Înscrie-te acum la acest curs de limbă spaniolă în străinătate și pregătește-te să descoperi Madridul!

 

Avantajele școlii de limba spaniolă EF Madrid, Spania:

 • Clădire modernă cuolocațieexcelentă, în centrul orașului
 • “Gradină urbană” spațioasă, în aer liber, cu terasă
 • Săli de clasă renovate recent, dotate cu tehnologii de învățare de top
 • Mijloace de transport public în apropierea școlii
 • Excursii organizate la Ávila, Segovia, Toledo, Barcelona, etc.
 • La o plimbare de 5 minute de magazine, restaurante, cafenele și cluburi

 


Acreditări

acreditado-cervantes Eaquals tabere in strainatate acreditare eastern

Cursul de limba spaniolă în străinătate ținut în Centrul Internațional de Limbi EF din Madrid poartă acreditarea centrului cultural Cervantes.

Toate cursurile internaționale EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, EF Madrid predă cursuri de spaniolă în Madrid pentru elevi ai campusurilor Eastern Washington University.