Statele Unite

Alege un curs de limba engleză în Statele Unite ale Americii și descoperă viața într-una dintre națiunile cele mai cunoscute ale lumii. Pe scurt, SUA reprezintă cea mai mare economie a lumii, este un gigant al diplomației, și o forță cinematografică, muzicală, culturală și tehnologică, fiind un trend leader și influențând politicile de stat ale multor țări. Din interiorul țării, vei cunoaște și părțile nevăzute până acum. SUA abundă de orășele mici și liniștite, ferme vaste, stadioane sportive, biserici și malluri, precum și marile parcuri naționale și marile metropole, cum ar fi New York, Boston și Los Angeles.

Statele Unite

Imigranți din toate colțurile lumii aduc propriile culturi acestui mix, făcând din orașele Americii unele dintre cele mai diverse din lume. Daca ai visat să călătorești în SUA, acum ai ocazia!
EF are 8 școli de limba engleză în SUA, împrăștiate pe tot teritoriul țării, așa că dacă vrei un curs de limbă engleză în străinătate noi îți oferim opțiunea de a alege orașul al cărui climat și stil de viață care ți se potrivește.

Învață în Statele Unite ale Americii!

Un curs de limba engleză în străinătate organizat în SUA este o oportunitate perfectă de a învăța limba engleză, în timp ce înveți să înțelegi această țară pe cât de uriașă, pe atât de diversă.

Alege un oraș mare cu o cultură și o viață de noapte activă cu un curs de limba engleză în New York. Preferi să studiezi în centrul academic al SUA, în locul unde se găsesc renumitele universități Harvard și MIT? Atunci îți recomandăm un curs de limba engleză în Boston. Dacă ești mai degrabă în căutare de soare și plajă, de ce să nu alegi un curs de limba engleză în California, sau un curs de limba engleză la Miami Beach. Pentru o experiență tropicală, alege un curs de limba engleză în Hawaii. Pentru fanii Hollywoodului, un curs EF de limba engleză în Los Angeles oferă ocazia de a zări staruri în magazine și cafenele. Pentru a experimenta viața americană autentică, alege un curs de limba engleză în San Francisco. Dacă dorești să vezi cum e viața în cămin, alege un curs de limba engleză în renumitele campusuri americane din San Diego sau Seattle.

Prețuri

Prețul pentru un curs de limba engleză în SUA depinde de durata, tipul cursului și de tipul de cazare. Toate cursurile în străinătate, cum ar fi de exemplu un curs general de engleză în Miami sau un curs intensiv de engleză în New York, includ cazarea la familii, demi-pensiune, cursuri și materiale didactice personalizate. Dacă alegi un curs intensiv, vei avea acces timp de 6 luni post-curs la cursuri online.

Cazare în SUA

Dacă alegi un curs de limbă engleză în America, ai mai multe opțiuni de cazare. Cazarea la familii gazdă îți oferă oportunitatea de a sta într-o camera dublă la o familie primitoare, această variantă fiind de obicei inclusă în prețul cursului și fiind și cea mai avantajoasă din punctul de vedere al aprofundării limbii engleze în cadrul unui curs în străinătate. De asemenea, poți experimenta viața din cămin în propriul campus EF din New York, locul unde vei întâlni cea mai mare comunitate de studenți internționali – o experiență educațională și de viață internațională. Construit astfel încât să se ridice la înălțimea așteptărilor studenților de azi, campusul care se întinde pe 10 hectare oferă facilități cum ar fi bibliotecă, piscină, sală de fitness, alături de un fantastic spațiu pentru studenți cu lounge, cafenea și cantină. Cazarea în campus este de asemenea oferită în San Diego – la Alliant International University și Seattle – The Evergreen State College.

În școala EF din Boston poți alege cazarea în reședința EF International House, în cadrul școlii aflate la câteva minute de centrul Bostonului, pe o întindere de 7 hectare cu facilități cum ar fi acces wireless la internet în camera comună, o cameră de jocuri, un lounge unde pot fi urmărite filme și o cantină. Studenții din Miami Beach pot de asemenea să aleagă cazarea în reședință, care se află chiar pe plajă, beneficiază de propria piscină precum și de nenumărate facilități.

În SUA sunt oferite multe alte opțiuni de cazare – cămine, apartamente sau case închiriate, depinzând de destinație și de sezon.