Los Angeles

Vârsta: 16 ani
Los Angeles-1

Ce altă modalitate mai bună de a îți perfecționa limba engleză dacă nu la cursurile în străinătate organizate de școala EF Los Angeles în Redondo Beach, la doar două minute distanță de activitățile acestei plaje populare din sudul Californiei. Laboratorul multimedia EF dotat cu tehnologii de top și camera de zi sunt doar două dintre multele dotări de la această școală primitoare, lucruri care cu siguranță te vor motiva pe parcursul studiilor.

Contactează-ne pentru mai multe informații legate de cursurile în străinătate sau pentru taberele cu însoțitor de grup din Los Angeles, California!

Mai multe informatii

Avantajele școlii EF Los Angeles, SUA:

  • Locație centrală în apropiere de magazine specializate pentru surfing, restaurante și cafenele
  • Spații comune pentru elevi cu terasă însorită în aer liber
  • Sălile de clasă recent renovate dispun de cea mai recentă tehnologie de învățare
  • Excursii organizate la Disneyland și Las Vegas
  • La 2 minute de mers pe jos de mijloace de transport în comun spre centrul orașului Los Angeles și Hollywood

Școala EF Los Angeles

Los Angeles, un oraș sofisticat aflat pe malul mării, este o destinație fascinantă, unde îți vei perfecționa cunoștințele de limba engleză alături de elevi din întreaga lume. Profesorii experimentați oferă o mare varietate de cursuri de interes special, incluzând cursuri inspirate de bucătăria și vinurile californiene, film și istoria filmului din LA, precum și engleza pentru interviuri. După cursuri, poți face jogging de-a lungul The Strand sau poți pur și simplu să privești oamenii la o cafenea.

Viața socială

Studiază engleza la Los Angeles, orașul care este binecuvântat cu ore nelimitate de soare, zona South Bay, care se întinde din Manhattan Beach până la Hermosa și plajele Redondo care sunt locația ideală pentru a te bucura de un stil de viață relaxant californian. De asemenea, poți urmări un meci de volei de plajă – Redondo este renumit pentru meciurile de volei profesionist.

Distracție

Fie că vrei să îți petreci timpul liber exersându-ți engleza, bucurându-te de soare sau practicând surf, alegând restaurante de top, mergând la cumpărături în zona Riviera Village, sau dându-te cu rolele pe The Strand – LA oferă opțiuni pentru fiecare.

Descoperă

Acest curs în străinătate este singurul care te ajută să-ți îndeplineștivisele și să te întâlnești accidental cu actorii tăi preferați în LA South Bay, recunoscut pentru localizarea aproape de Hollywood. Pentru o schimbare, poți merge în centrul Los Angelesului, care este la 30 de minute cu mașina de școala EF din Los Angeles; de asemenea, ești la mai puțin de o oră de orice destinație importantă din sudul Californiei.

Acreditări

Acest curs în străinătate organizat în cadrul Centrului Internațional de Limbi EF din Los Angeles este acreditat de către ACCET (The Accrediting Council for Continuing Education & Training).

Toate cursurile internaționale EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, școala de limba engleză EF Los Angeles este membru al AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs).

Acreditare - 1 Acreditare - 2 Acreditare - 3
Contactează-ne pentru mai multe informații legate de cursurile în străinătate sau pentru taberele cu însoțitor de grup din Los Angeles, California!