New York

Vârsta: 13 ani
New York-1

Școala Education First din New York îți oferă ce e mai bun din ambele lumi – apropierea de orașul New York, dar și un campus superb ce se întinde pe 10 hectare. Prin intermediul acestui curs în străinătate organizat la școala EF din New York, vei învăța limba engleză și vei trăi ca un student tipic american. Școala privată se află la 5 minute de Tarrytown, locul unde vei găsi magazine și cafenele minunate.

Contactează-ne pentru mai multe informații legate de cursurile în străinătate sau pentru taberele cu însoțitor de grup în New York!

Mai multe informatii

Avantajele şcolii de limba engleză EF New York:

  • Campus spațios ce se întinde pe 10 hectare, oferind elevilor o experiență autentică de campus american
  • Piscină interioară privată, studio de dans şi sală de fitness
  • Excursii organizate la Empire State Building, Statuia Libertății, musical-uri pe Broadway
  • Aflată la 5 minute de mers pe jos de magazine, cafenele şi restaurante
  • Conexiuni excelente de transport pentru explorarea oraşului New York

Bucură-te de viața în campus lângă „Big Apple”

Campusul aduce laolaltă cea mai mare comunitate de studenți EF, iar astfel vei trăi și studia într-un cadru cu adevărat internațional. În campus vei găsi bibliotecă, piscină, sală de fitness, alături de un centru pentru studenți cu cafenea, lounge și cantină.

Viața socială în New York

Alege să studiezi engleza în New York și vei înțelege de ce este supranumit „Orașul care nu doarme niciodata”. După ce ai terminat cursurile, suie-te în tren – centrul Manhattanului se află la doar 40 de minute distanță. Mergi la cumpărături pe 5th Avenue, admiră priveliștea din Empire State Building sau plimbă-te cu căruța trasă de cai în Central Park.

Cultura

Descoperă luminile puternice din Times Square și nu uita să îi ceri directorului de activități detalii despre reduceri la showurile de pe Broadway. Descoperă comorile din Metropolitan Museum of Art sau vizitează Chelsea Market pentru specialități locale în Meatpacking District din Manhattan.

Distracție

Ești în căutarea unei experienței urbane? În New York găsești orice – modă, muzică, viață de noapte și o multitudine de locuri de artă și cultură. Fă un tur al magazinelor din Soho și Tribeca înainte să iei cina în Little Italy. Apoi, dansează toată noaptea într-unul din barurile de studenți sau cluburile din Greenwich Village!

Acreditări

Centrul Internațional de Limbi EF din New York este acreditat de către ACCET (The Accrediting Council for Continuing Education & Training). Toate cursurile în străinătate organizate de către EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School.

De asemenea, școala EF din New York este membru al AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs) și totodată centru de examinare Cambridge.

Acreditare - 1 Acreditare - 2 Acreditare - 3 Acreditare - 4
Contactează-ne pentru mai multe informații legate de cursurile în străinătate sau pentru taberele cu însoțitor de grup în New York!