Washington DC

 • Cursuri engleză Washington DC
 • Cursuri engleză Washington DC
 • Cursuri engleză Washington DC
 • Cursuri engleză Washington DC

Curs de limba engleză în străinătate

Vârsta minimă pentru participare: 13 ani

Înscrie-te acum la cursurile de limbă engleză din Washington D.C. și fii martor la cele mai importante evenimente globale în capitala Americii.

Dacă alegi unul dintre cursurile de limba engleză în străinătate care au loc în Washington D.C., vei avea ocazia să vizitezi un oraș renumit pentru faptul că toată puterea și influența Statelor Unite se reunesc aici. Școala de limbi străine EF este localizată în centrul orașului, la câțiva pași de National Mall, parcul ce se întinde pe o lungime de peste 3 km de verdeață și natură. Aici se găsesc cele mai cunoscute simboluri și monumente ale orașului, și este locul în care, de-a lungul timpului, s-au ținut multe dintre cele mai consacrate discursuri. Capitala Americii găzduiește monumente și instituții culturale cu renume internațional, cum ar fi Muzeul Smithsonian și Casa Albă.

Acest curs în străinătate organizat în Washington este perfect pentru tine dacă ești interesat de o carieră internațională, multe departamente ale Națiunilor Unite, precum Bancă Mondială, aflându-se aici.

Curs engleza WashingtonDC

Studiază limba engleză în orașul în care istoria este scrisă zilnic

Lideri mondiali se întâlnesc în capitala SUA pentru a lua decizii importante cu privire la inițiative globale. Studenții şcolii EF se vor obișnui repede cu coloanele oficiale de mașini care fac înconjurul orașului. Este ceva comun să dai nas în nas cu jurnaliști și politicieni de renume, deoarece DC este centrul tuturor departamentelor guvernului SUA.

Cartierele din Georgetown și Adams Morgan sunt împânzite de cafenele și buticuri la modă, astfel că în Washington D.C. se găsește o populație substanțială de studenți. Deși trecutul a făcut celebru orașul Washington, actualul entuziasm pe care acesta îl generează se datorează faptului că aici istoria se scrie aproape zilnic, prin inaugurări prezidențiale și conferințe internaționale.

Descoperă

Washington D.C. este plin de nenumărate monumente, memoriale, muzee și faimoase clădiri. Posibilitățile de a le vizita sunt nelimitate, de la o plimbare liniștită în parcul Național Mall către impunătorul Monument Washington până la o vizită la Casă Albă. Viața din Washington este bogată în cultură, astfel că turiștii pot vizita cunoscutul Kennedy Center for the Performing Arts și pot participa la un spectacol oferit de Opera Națională Washington și de Orchestra Simfonică Națională.

Cartierele Georgetown și Friendship Heights sunt cunoscute pentru buticurile vestimentare de specialitate, în timp ce Dupont Circle este locul în care se găsesc cele mai în vogă haine. În Capitol Hill se organizează săptămânal „Piața de Est”, unde se pot achiziționa diverse mărfuri, de la produse de artă până la produse alimentare.

Datorită numărului mare de studenți care se află în Washington, viață de noapte a orașului este extrem de animată: poți participa la un concert într-un bar din aglomeratul Dupont Circle, poți vedea un meci de baseball al echipei Washington Nationals în Nationals Park sau poți să te alături studenților, politicienilor și jurnaliștilor la o cafea în Georgetown.

Activitățile în natură sunt definitorii pentru Washington D.C., astfel că studenții dinamici au multe oportunități de a practica sporturi în aer liber în orașul cu cele mai multe parcuri din SUA. Pedalează prin cartierele active ale orașului pe kilometrii întregi de piste de biciclete, aruncă o minge de baseball cu prietenii sau fă înconjurul capitalei cu caiacul pe râul Potomac.

Coordonatorii de evenimente ai EF organizează în fiecare weekend excursii către orașe aflate în vecinătatea oraşului Washington. Astfel, odată cu acest curs în străinătate, pe lângă vizite la muzeele și monumentele istorice din DC, puteți vizita și orașe precum Philadelphia, Boston sau New York, care se află la o distanță de câteva ore de capitală.

Tarif curs 2 săptămâni: de la 1290 USD (Dolari Americani)

Tariful include:

 • 20 de sesiuni de limba engleză/săptămână
 • cazare la familie gazdă în cameră twin SAU în campusul EF Washington în cameră triplă sau cvadruplă
 • demi-pensiune

Tariful nu include:

 • taxa de înscriere la curs: 195 USD (obligatoriu)
 • asigurarea în caz de anulare: 85 USD (obligatoriu)
 • cărți și materiale de studiu:  45 USD (obligatoriu)
 • transfer de la aeroport la cazare și retur: de la 145 USD/direcție (obligatoriu pentru elevii sub 18 ani)
 • supliment de vară: 50 USD/săptămână (obligatoriu pentru cursurile ce se desfășoară în perioada iunie – august)
 • supliment cazare în campus în cameră twin sau reședința de vară (opțional)

Contactează-ne pentru mai multe informații despre aceste cursuri în străinătate!

Avantajele școlii EF din Washington D.C., SUA:

 • Campusul în stil universitar se află într-un cartier studențesc înverzit, la 20 de minute de centrul orașului
 • Școală recent renovată
 • Săli de curs moderne și dotate cu cea mai nouă tehnologie ce faciliteazムprocesul de studiu
 • Restaurante și magazine studențești situate în apropierea școlii
 • Tur al Casei Albe și al Capitoliului din Statele Unite ale Americii
 • La 5 minute de cea mai apropiată stație de mijloc de transport

Acreditări

tabere in strainatate acreditare HULT informatii tabara in strainatate acreditata

Toate cursurile internaționale EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al Federation of Youth Travel Organizations.