Despre Noi

Qdays Educational Holidays îți oferă cele mai reușite tabere în străinătate pentru elevi! Combină o școală de vară cu o tabără internațională într-o destinație de vis, câștigând astfel cunoștințe de limbi străine, dar și o rețea de prieteni din toată lumea!

Ce sunt Taberele Internaționale de Limbi Străine? Vacanțe în străinătate unde ai ocazia să progresezi eficient în studiul limbii, să te bucuri de o vacanță pe plajă sau într-o metropolă și să îți faci o mulțime de prieteni din întreaga lume. Poți alege o plecare în tabără în străinătate cu însoțitor de grup din România sau o plecare individuală în una dintre cele 50 de școli din jurul lumii, alăturându-te unui grup internațional de tineri. Alege o tabară internațională în străinătate și învată o limbă străină la ea acasă. Pentru adulți și tineri profesioniști oferim variante de studiu în străinătate într-una dintre școlile dedicate adulților, prin pachete personalizate, ce răspund nevoilor fiecărui cursant.

Agenția de turism Qdays a fost înfințată în anul 2009, fiind reprezentatul oficial în România al unora dintre cei mai mari operatori de școli de limbi străine sau tabere cu caracter educațional din lume. Oferta noastră include cursuri în străinătate flexibile și variate pentru copii, tineri și profesioniști, tabere internaționale de limbi străine în peste 50 de destinații de top din întreaga lume, cursuri de liceu și facultate în străinătate, care îți oferă ocazia de a trăi, învăța și descoperi cultura locală.

Principalele motive pentru care puteți alege cu încredere cursurile și taberele internaționale din portofoliul Qdays:

EXPERIENȚĂ ȘI TRADIȚIE

Lucrăm numai cu operatori recunoscuți a fi lideri mondiali, atât în organizarea de tabere internaționale, cât și în predarea de cursuri către elevi cu vârsta de minim 7 ani!

ȘCOLI PROPRII

Operatorii reprezentanți de Qdays (Education First, Kingswood și Columbia Private Institute) dețin propriile școli în străinătate deschise pe toată durata anului. Astfel se obține un mediu propice studiului, și se investește în infrastructura didactică ori de petrecere a timpului liber.

COMUNITATE INTERNAȚIONALĂ

Datorită prezenței globale, în școlile ori taberele internaționale se creează o comunitate internațională de elevi din peste 100 de țări. Astfel, elevii cunosc și alte culturi, nu doar pe cea a țării vizitate.

SIGURANȚĂ ȘI ASISTENȚĂ

Profesorii, precum și ceilalți angajați ai școlilor, lucreză pentru elevi! Fie că rolul lor este de a preda, de a supraveghea elevii la activități sau de a-i ajuta în identificarea modalităților de petrecere a timpului liber aceștia sunt pregătiți și instruiți pentru a asigura servicii sigure și prompte.

ACREDITĂRI

Toate școlile și taberele internaționale din oferta Qdays sunt inspectate și acreditate în conformitate cu cele mai înalte standarde impuse de organizații de profil cum ar fi British Council, ACCET, English UK, Institute of Outdoor Learning, British Activity Holiday Association, ACCET (The Accrediting Council for Continuing Education and Training), English USA și alte instituții de acreditare.

SERVICII COMPLETE

Oferim toate serviciile necesare unei astfel de experiențe, prin departamentul propriu de turism – încheierea asigurării medicale, bilete de avion, transfer de la aeroport, cazare, etc. Desigur, după ce identificăm destinația potrivită pentru fiecare elev în parte!

Contactează-ne acum și te vom ajuta să gasești locația perfectă pentru vacanța ta educațională în străinătate sau tabăra internațională mult dorită, fie că este vorba de limba engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, japoneză sau chineză! Astfel, îți vom oferi un preț exact, personalizat în funcție de opțiunile tale.