QDays - Despre Noi

Qdays Educational Holidays îți oferă cele mai reușite tabere în străinătate pentru elevi și studenți. Călătoriile combină o școală de vară cu o destinație spectaculoasă, oferind cunoștințe proaspete de limbi străine și o experiență minunată de vacanță!

Ce sunt taberele internaționale de limbi străine? Vacanțe în străinătate unde ai ocazia să progresezi eficient în studiul limbii și să descoperi secretele unei faimoase metropole, sau să te bucuri de relaxare pe plajă într-o zonă călduroasă.

De de să alegi o tabără internațională? Ai acces la destinații impresionante, cursuri specializate și ocazia să îți faci o mulțime de noi cunoștințe și să îți construiești o rețea de prieteni din întreaga lume.

Ce beneficii include o tabără Qdays? Plecări de grup organizate împreună cu însoțitor din România, cu experiență în asistență educațională și de călătorii.

Există și alte variante de călătorie? Pentru adulți și tineri profesioniști oferim variante de studiu cu plecare individuală în una dintre cele 50 de școli din jurul lumii, prin pachete personalizate, ce răspund nevoilor fiecărui cursant.

Alege să călătorești cu Qdays pentru o tabără de engleză cu însoțitor de grup sau o plecare individuală pentru o experiență educațională de neuitat!

Agenția de turism Qdays a fost înfințată în anul 2009, fiind reprezentatul oficial al EF Education Firstcea mai mare companie privată de educație din lume, ce deține școli de limbi străine și organizează tabere cu caracter educațional. Oferta noastră include cursuri în străinătate flexibile și variate pentru copii, tineri și profesioniști, tabere internaționale de limbi străine în peste 50 de destinații de top din întreaga lume, cursuri de liceu și facultate în străinătate, care îți oferă ocazia de a trăi, învăța și descoperi cultura locală.

EXPERIENȚĂ ȘI TRADIȚIE

Lucrăm numai cu operatori recunoscuți a fi lideri mondiali, atât în organizarea de tabere internaționale, cât și în predarea de cursuri către elevi cu vârsta de minim 10 ani!

ȘCOLI PROPRII

Operatorul reprezentat de Qdays (Education First) deține propriile școli în străinătate deschise pe toată durata anului. Astfel se obține un mediu propice studiului, și se investește în infrastructura didactică ori de petrecere a timpului liber.

COMUNITATE INTERNAȚIONALĂ

Datorită prezenței globale, în școlile ori taberele internaționale se creează o comunitate internațională de elevi din peste 100 de țări. Astfel, elevii cunosc și alte culturi, nu doar pe cea a țării vizitate.

SIGURANȚĂ ȘI ASISTENȚĂ

Profesorii, precum și ceilalți angajați ai școlilor, lucreză pentru elevi! Fie că rolul lor este de a preda, de a supraveghea elevii la activități sau de a-i ajuta în identificarea modalităților de petrecere a timpului liber aceștia sunt pregătiți și instruiți pentru a asigura servicii sigure și prompte.

ACREDITĂRI

Toate școlile și taberele internaționale din oferta Qdays sunt inspectate și acreditate în conformitate cu cele mai înalte standarde impuse de organizații de profil cum ar fi British Council, ACCET, English UK, Institute of Outdoor Learning, British Activity Holiday Association, ACCET (The Accrediting Council for Continuing Education and Training), English USA și alte instituții de acreditare.

SERVICII COMPLETE

Oferim toate serviciile necesare unei astfel de experiențe, prin departamentul propriu de turism - încheierea asigurării medicale, bilete de avion, transfer de la aeroport, cazare, etc. Desigur, după ce identificăm destinația potrivită pentru fiecare elev în parte!

Contactează-ne acum și te vom ajuta să gasești locația perfectă pentru vacanța ta educațională în străinătate sau tabăra internațională mult dorită, fie că este vorba de limba engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, japoneză sau chineză! Astfel, îți vom oferi un preț exact, personalizat în funcție de opțiunile tale.

Destinații de top

Pentru adulți și tineri profesioniști oferim variante de studiu cu plecare individuală în una dintre cele 50 de școli din jurul lumii, prin pachete personalizate.

Alege să călătorești cu Qdays pentru o tabără de engleză cu însoțitor de grup sau o plecare individuală pentru o experiență educațională de neuitat!

Toate destinatiile