EF Rio 2016

EF – Furnizorul oficial de pregătire lingvistică al Jocurilor Olimpice din vara anului 2016 de la Rio

EF este furnizorul oficial de pregătire lingvistică al Jocurilor Olimpice și Paralimpice din anul 2016 de la Rio. Peste un million de persoane vor învăța limba engleză cu ajutorul EF în decursul următoarelor luni, luând parte la cel mai larg program de pregătire lingvistică în curs de desfăşurare. “Suntem mândri să fim furnizorul oficial de servicii în pregătire lingvistică la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Rio în anul 2016. Alături de dorința de a promova schimburile internationale și prietenia, EF are o tradiţie puternică și în sprijinirea Jocurilor Olimpice”, a spus Philip Hult, co-președintele EF.

rio-2016

Beneficiile dincolo de Jocurile Olimpice

EF se va asocia cu Ministerul Educației din Brazilia deschizând o platformă online dedicată cursurilor de limba engleză, ce va fi disponibilă pentru mii de elevi de liceu și voluntari din întreaga țară. Prin îmbunătățirea competențelor limbii engleze, participanții vor face un pas înainte în cariera lor și vor fi pregătiți să întâmpine atleții și vizitatorii din întreaga lume.

Un parteneriat învingător

Aceasta nu este prima colaborare a EF cu Comitetul Olimpic pentru pregătirea voluntarilor și personalului. Începând cu Jocurile Olimpice din 1988 care au avut loc în Seoul și până în anul 2014 în Sochi, când EF a fost furnizor oficial de pregătire lingvistică, EF și-a creat o rețea de parteneriate ce ajută la dezvoltarea relațiilor interculturale în toată lumea, astfel îmbunătățind și comunicarea globală.

Testări gratuite EFSET pentru toți participanții

Toți cei care vor participa la acest program vor avea posibilitatea de a accesa Testul Standard de Limba Engleză EF (EFSET), primul test gratuit standardizat de limba engleză. EFSET îi va ajuta pe participanți să își urmărească progresul de-a lungul programului.

 

Qdays Educational este reprezentantul EF Education First în România, oferind cursuri de limbi străine de scurtă sau lungă durată, liceu privat și programe universitare în străinătate.