Garanția îmbunătățirii nivelului la limba engleză

Cu toții știm că nu poți învăța să vorbești engleza fluent de azi pe mâine. Să stăpânești cu adevărat o limbă străină necesită timp și dedicație. Să urmezi un curs de engleză este considerată o adevărată investiție și fiecare student caută rezultate palpabile pe care să se poată baza. De aceea am creat Garanția EF English Live.

Pentru unii, promisiunea unor “rezultate garantate” pare sa fie un lucru prea bun să fie și adevărat. Totuși, cu ajutorul profesorilor noștri și a sesiunilor online interactive suntem convinși că deprinderea limbii engleze devine posibilă pentru oricine. Dar este cu adevărat o metodă garantată să faci asta online? Dacă vei studia engleza cu noi, răspunsul este: DA!

 

garantia imbunatatirii nivelului de limba engleza 130720

 

Cum funcționează?

La începutul programului EF English Live, va trebui să răspunzi la câteva întrebări pentru a determina nivelul prezent la limba engleză, modul de viață și motivația pentru a urma acest curs. Ținând cont de acestea, vom crea un Program de Studiu personalizat care să te ajute în progresul tău pe parcursul lecțiilor.

Dacă vei ajunge să parcurgi toate cursurile din planul tău de studiu și vei urma cel puțin o sesiune live de conversație pe săptămână, putem garanta evoluția pe un nivel de limba engleză la 6 luni sau mai puțin. Garanția este valabilă indiferent de nivelul de început la limba engleză.

Vezi ofertele de cursuri online pe site-ul Qdays: Cursuri Engleză Online. Înregistrează-te și beneficiezi de primele 14 zile gratuite! Indiferent de scop, cursurile online îți garantează succesul.

Ce este un nivel EF English Live?

Cursul General de limba engleză este împărțit în 16 niveluri de studiu aliniate celor 6 niveluri de referință CEFR de la A1 la C2. Pentru a promova un întreg nivel EF English Live trebuie să parcurgi toate lecțiile online și să susții testul de final de nivel.

Bonus: la finalul fiecărui modul vei susține un test, în urma căruia poți obține un certificat ce adeverește nivelul dobândit la limba engleză. Poți adăuga aceste rezultate paginii tale de LinkedIn din doar câteva clickuri.

Chiar va dura 6 luni?

Asta depinde de procesul de învățare și de timpul pe care îl dedici studiului în fiecare săptămână. Mulți dintre studenți vor completa un nivel mult mai repede, dar fiecare învață în ritmul său. Cursul online este disponibil 24 de ore din 24, ceea ce înseamnă că poți studia oricând îți permite timpul și poți progresa în ritmul tău.

Planul de Studiu prestabilit te va ghida în acest proces, dar ca să îți faci o idee la ce să te aștepți, fiecare nivel în cadrul cursului online este împărțit în 6 unități compuse din lecții scurte. Estimăm ca fiecare unitate să necesite în jur de 3 până la 4 ore de studiu, ceea ce înseamnă că un nivel întreg ar ajunge la 18 până la 24 de ore.

Nu uita, pentru a profita de garanția EF English Live, trebuie să participi la cel puțin o sesiune live pe săptămână. Considerăm că aceste lecții conversaționale – conduse de profesori experți – sunt esențiale pentru progresul de învățare. Poți alege între o lecție de conversație în grup de 45 de minute, sau o lecție individuală de 40 de minute cu un profesor unu la unu.

Ce se întâmplă dacă nu reușești să treci un nivel?

În situația improbabilă în care ai parcurs toate lecțiile din Planul de Studiu și cel puțin o sesiune live în fiecare săptămână, dar nu evoluezi un nivel întreg în cele 6 luni, îți punem la dispoziție încă 6 luni cu acces nelimitat la cursurile online pentru a îți putea atinge scopul.

Cu garanția procesului și a metodei de studiu EF English Live, poți avea încredere că îți vei îmbunătăți nivelul la limba engleză studiind online.

Ești pregătit să ne pui promisiunea la încercare? Alătură-te acum programului EF English Live!

 

Acest articol este o traducere și adaptare a The Guaranteed Way to Improve Your English Level.