Global Intern 2014

Ce este Global Intern?

Programul de Global Internship organizat de EF în colaborare cu AIESEC prezintă studenților oportunitatea de a activa într-o comunitate ce dezvoltă proiecte axate pe mediu, educație, sănătate, cultură și drepturi umane, în cele 460 de sedii EF din lume. Platforma Global Internship încurajează formarea unei perspective globale într-un cadru multicultural și oferă studenților oportunitatea de a lucra în cele mai mari companii multinaționale din lume, totul desfășurându-se pe o perioadă de trei luni de zile.

Colaborează pentru a elimina granițele de cultură, geogragfie și limbă

Participanții la acest program vor fi membri ai unor echipe de marketing international și dezvoltare a comunității. Cel mai mare avantaj al Global Internship-ului este varietatea țărilor in care studenții pot călători pentru a-și termina pregatirea. Prima destinație este unul dintre cele cinci centre EF din Londra, Boston, Dubai, Shanghai și Zurich, unde participanții vor intra în contact cu una dintre cele mai avansate companii din lume – și vor primi și o cană de cafea cadou. Apoi, aceștia vor avea oportunitatea de a opta pentru unul dintre cele 460 de sedii EF de pe glob, iar ultima destinație se poate concentra pe dezvoltarea unor țări din Lumea a treia, aducând o reală contribuție pentru viitorul global.

Cerințe de participare

Studenții interesați de acest program de internship internațional trebuie să:

  • Își depună CV-ul pe site-ul concursului
  • Să creeze un video sau un eseu pe un subiect dat, în care să descrie de ce experiența de Global Internship este potrivită pentru ei

După ce acești pași sunt îndepliniți, un juriu format din membri ai EF si AIESEC va evalua dosarele și prezentările, și va alege finaliștii. Proiectele trebuie să fie cât mai creative și originale, dar și cât mai votate. Juriul caută persoane inedite, cu o fire pasională și devotată, care doresc să contribuie la misiunea EF și AIESEC. Astfel, după ce finaliștii au fost selectați, va urma un interviu ce va departaja participanții și va desemna un câștigător.

Data limită de înscriere este 11 aprilie 2014, iar câștigătorul va fi anunțat pe data de 12 mai 2014.

Un internship plătit

Programul va avea loc în vara anului 2014, însă o dată concretă nu este stabilită. Câștigătorul împreună cu reprezentanții EF și AIESEC vor găsi împreună o perioadă convenabilă pentru toate părțile participante. Vor fi acoperite cheltuielile de călatorie și acomodare din cele trei luni de zile, însă nu și mesele și activitățile din timpul liber. Câștigătorul va primi 1,000 USD lunar pentru munca depusă în companii, deci pe toată perioada programului acesta va avea un salariu de 3,000 USD.

Pentru mai multe detalii și pentru a vă înscrie la concurs, vizitați pagina oficială a Global Intern 2014 sau pagina de facebook Global Intern. Ne puteți contacta folosind formularul de pe pagina de Contact.

Qdays Educational este reprezentant oficial în România al EF Education First, lider mondial în educație internațională și una dintre cele mai mari companii private de învățământ din lume. Înființată în 1965, EF deține în acest moment peste 45 de școli în jurul lumii, școli ce desfășoară diverse programe de educație: școli de limbi străine, cursuri de liceu în străinătate, programe de pregătire universitară sau pentru masterat, cursuri universitare, programe de an universitar în străinătate, programe de practică și cursuri de perfecționare profesională.