HULT PRIZE – Acceleratorul de 1 Milion de Dolari

În fiecare an fundația Hult Prize publică o provocare mare și îndrăzneață pentru o idee de start-up conectată la o piață extinsă de oportunități și destinată studenților din peste 121 de țări.

Summit-urile Regionale Hult Prize sunt găzduite în fiecare an în mai multe locații reprezentând fiecare regiune a lumii. Numai în ultimii trei ani, mai mult de 75 de orașe internaționale au susținut un Summit Regional, primind în total cei mai buni 5000 de studenți antreprenori promovați din fondul de 300.000 de participanți din  programele On-Campus.

Programele regionale oferă studenților din întreaga lume o oportunitate să își prezinte ideile inovative, să învețe de la colegii lor și să se lase inspirați de o generație de tineri determinați să schimbe lumea prin business. Cele mai bune startup-uri prezentate la fiecare summit asigură un loc în cel mai mare accelerator din lume.

hultprize 060720

Pe acest parcurs programul oferă finanțare și mentorat astfel încât fiecare antreprenor trebuie doar să muncească, să învețe și să dezvolte o afacere revoluționară cu scopul final de a ajunge la Global Accelerator. Cele mai bune 50 de companii ajung aici, la un pas de Marea Finală. De aici, sunt selectate 6 companii să facă un pitch pentru premiul de 1,000,000 USD.

Sunt două căi de a ajunge la un Summit Regional: poți câștiga în cadrul unui program On-Campus (care poate avea loc în cadrul universității tale), sau poți aplica direct pe site-ul Hult Prize în categoria generală. Odată selectate, cele 50 de startup-uri devin parte din cel mai mare incubator de afaceri sociale și de acolo, echipa de peste 2500 de instructori (coach), consilieri și mentori lucrează pentru a îți aduce ideea mai aproape de realitate.

După 5 săptămâni de training, cei 6 finaliști sunt selectați pentru un pitch la Finals & Awards Gala. Câștigătorul primește râvnitul premiu Hult Prize de USD1,000,000.

Fundația Hult Prize transformă modul în care tinerii percep posibilitățile pentru a deveni liderii schimbării în lumea ce îi înconjoară. Având la baza activității premiul Hult Prize pentru startup-uri, organizația produce programe concentrate pe impact global, evenimente și traininguri pentru peste un milion de studenți din jurul lumii, creând astfel o platformă pentru tinerii de pretutindeni pentru a face o lume mai bună.

Pe parcursul activității sale de peste o decadă, fundația a finanțat cu peste $100M sectorul pentru care a pus bazele. Operând în mai mult de 1500 de colegii și campusuri universitare din 121 de țări, cu o echipă internațională de peste 30,000 de angajați, studenți voluntari și vestitori ai schimbării, Hult Prize continuă să se afirme ca un lider global în educație, training de soft skills și dezvoltare antreprenorială în secolul XXI.